Вијеира: Неколико клубова ме прати, али ја бих остао у Звезди!

"Осећам се веома лепо у Београду и волео бих да дуго останем овде", каже нападач Црвене звезде, али и додаје да га је неколико клубова гледало током 149. "вечитог дербија".

Фудбал 27.09.2015 | 19:20
Вијеира: Неколико клубова ме прати, али ја бих остао у Звезди!

Фудбалер Црвене звезде Уго Вијеира изјавио је да му прија пажња после "вечитог дербија", у којем је постигао два гола, и поручио да екипа не сме да се успава после серије победа, како би задржала лидерско место на табели Суперлиге.

Португалац и његов саиграч Луис Ибањез у четвртак су се на стадиону Рајко Митић дружили са присталицама црвено-белих, који су направили велику гужву у клупској продавници како би узели аутограм и фотографисали се са својим љубимцима.

"Био сам у великом клубу као што је Бенфика и доста пута на дружењу са навијачима, али ово што сам доживео у Црвеној звезди је импресивно. Овде су навијачи другачији, много страственији и то ми се много свиђа. Људи ми прилазе, причају са мном на шпанском језику и честитају ми на головима у дербију", истакао је Вијеира.

Он је додао да је од доласка у клуб из Љутице Богдана лепо примљен, али да је то посебно изражено после два гола Партизану.

"Наравно да се доста тога променило после дербија. Када сам тек дошао у клуб осетио сам да имам пажњу, али после голова Партизану осећам се још лагодније и то ми прија", констатовао је Вијеира.

Изабраници тренера Миодрага Божовића у суботу дочекују Нови Пазар (18.00), а португалски нападач нада се и осмом тријумфу заредом.

"Наравно да очекујем наставак победничке серије и после утакмице са Новим Пазаром. Желимо да добијемо све утакмице до краја шампионата. Има још много да се игра, морамо да наставимо у овом ритму. Не смемо да се успавамо после победа", поручио је Вијеира.

Бројним скаутима из Европе није промакла партија португалског фудбалера у 149. "вечитом дербију", што је и сам признао.

"Осећам се веома лепо у Београду и волео бих да дуго останем овде, али не знам шта ће се десити у будућности. Неколико клубова пратило ме је на дербију, али наставићу да играм добро и то ми је најбитније", закључио је Вијеира и додао да му је неколико бивших саиграча и тренера из домовине честитало на головима у дербију, али није желео да открије њихова имена.

Вијеира је у досадашњем делу шампионата Србије постигао четири гола, а у стрелце се уписао још против Вождовца и Јагодине.

Коментари / 0

Оставите коментар