Vijeira: Nekoliko klubova me prati, ali ja bih ostao u Zvezdi!

"Osećam se veoma lepo u Beogradu i voleo bih da dugo ostanem ovde", kaže napadač Crvene zvezde, ali i dodaje da ga je nekoliko klubova gledalo tokom 149. "večitog derbija".

Fudbal 27.09.2015 | 19:20
Vijeira: Nekoliko klubova me prati, ali ja bih ostao u Zvezdi!

Fudbaler Crvene zvezde Ugo Vijeira izjavio je da mu prija pažnja posle "večitog derbija", u kojem je postigao dva gola, i poručio da ekipa ne sme da se uspava posle serije pobeda, kako bi zadržala lidersko mesto na tabeli Superlige.

Portugalac i njegov saigrač Luis Ibanjez u četvrtak su se na stadionu Rajko Mitić družili sa pristalicama crveno-belih, koji su napravili veliku gužvu u klupskoj prodavnici kako bi uzeli autogram i fotografisali se sa svojim ljubimcima.

"Bio sam u velikom klubu kao što je Benfika i dosta puta na druženju sa navijačima, ali ovo što sam doživeo u Crvenoj zvezdi je impresivno. Ovde su navijači drugačiji, mnogo strastveniji i to mi se mnogo sviđa. Ljudi mi prilaze, pričaju sa mnom na španskom jeziku i čestitaju mi na golovima u derbiju", istakao je Vijeira.

On je dodao da je od dolaska u klub iz Ljutice Bogdana lepo primljen, ali da je to posebno izraženo posle dva gola Partizanu.

"Naravno da se dosta toga promenilo posle derbija. Kada sam tek došao u klub osetio sam da imam pažnju, ali posle golova Partizanu osećam se još lagodnije i to mi prija", konstatovao je Vijeira.

Izabranici trenera Miodraga Božovića u subotu dočekuju Novi Pazar (18.00), a portugalski napadač nada se i osmom trijumfu zaredom.

"Naravno da očekujem nastavak pobedničke serije i posle utakmice sa Novim Pazarom. Želimo da dobijemo sve utakmice do kraja šampionata. Ima još mnogo da se igra, moramo da nastavimo u ovom ritmu. Ne smemo da se uspavamo posle pobeda", poručio je Vijeira.

Brojnim skautima iz Evrope nije promakla partija portugalskog fudbalera u 149. "večitom derbiju", što je i sam priznao.

"Osećam se veoma lepo u Beogradu i voleo bih da dugo ostanem ovde, ali ne znam šta će se desiti u budućnosti. Nekoliko klubova pratilo me je na derbiju, ali nastaviću da igram dobro i to mi je najbitnije", zaključio je Vijeira i dodao da mu je nekoliko bivših saigrača i trenera iz domovine čestitalo na golovima u derbiju, ali nije želeo da otkrije njihova imena.

Vijeira je u dosadašnjem delu šampionata Srbije postigao četiri gola, a u strelce se upisao još protiv Voždovca i Jagodine.

Komentari / 0

Ostavite komentar