Румениге: Са Гвардиолом до трофеја Лиге шампиона!

Извршни директор Бајерна Карл-Хајнц Румениге рекао је да је клуб понудио нови уговор Пепу Гвардиоли и да је уверен да ће шпански стручњак прихватити понуду.

Фудбал 27.09.2015 | 08:40
Румениге: Са Гвардиолом до трофеја Лиге шампиона!

Гвардиоли уговор са Бајерном истиче на крају сезоне и до сада је велико интересовање за његове услуге показао Манчестер Сити. Ипак, Румениге сматра да ће бившем тренеру Барселоне бити тешко да одбије понуду Бавараца.

"Оптимиста сам и мислим да ће Гвардиола продужити уговор са нама. Има сјајну понуду на столу, коју не може једноставно гурнути у страну. Имаћемо озбијан разговор са Гвардиолом у наредним недељама, па ћемо видети шта ће се десити. Желим да поново освојимо Лигу шампиона, са Гвардиолом на челу", рекао је Румениге за Билд.

Откад је на клупи заменио Јупа Хајнкеса, Гвардиола је са немачким клубом освојио две титуле шампиона, Куп Немачке, УЕФА Суперкуп и ФИФА Светско клупско првенство.

Са Бајерном је до сада у две сезоне стизао до полуфинала Лиге шампиона, где су у две утакмице од његовог тима били бољи каснији освајачи најјачег клупског такмичења Реал Мадрид (5:0) и Барселона (5:3).

Коментари / 0

Оставите коментар