Rumenige: Sa Gvardiolom do trofeja Lige šampiona!

Izvršni direktor Bajerna Karl-Hajnc Rumenige rekao je da je klub ponudio novi ugovor Pepu Gvardioli i da je uveren da će španski stručnjak prihvatiti ponudu.

Fudbal 27.09.2015 | 08:40
Rumenige: Sa Gvardiolom do trofeja Lige šampiona!

Gvardioli ugovor sa Bajernom ističe na kraju sezone i do sada je veliko interesovanje za njegove usluge pokazao Mančester Siti. Ipak, Rumenige smatra da će bivšem treneru Barselone biti teško da odbije ponudu Bavaraca.

"Optimista sam i mislim da će Gvardiola produžiti ugovor sa nama. Ima sjajnu ponudu na stolu, koju ne može jednostavno gurnuti u stranu. Imaćemo ozbijan razgovor sa Gvardiolom u narednim nedeljama, pa ćemo videti šta će se desiti. Želim da ponovo osvojimo Ligu šampiona, sa Gvardiolom na čelu", rekao je Rumenige za Bild.

Otkad je na klupi zamenio Jupa Hajnkesa, Gvardiola je sa nemačkim klubom osvojio dve titule šampiona, Kup Nemačke, UEFA Superkup i FIFA Svetsko klupsko prvenstvo.

Sa Bajernom je do sada u dve sezone stizao do polufinala Lige šampiona, gde su u dve utakmice od njegovog tima bili bolji kasniji osvajači najjačeg klupskog takmičenja Real Madrid (5:0) i Barselona (5:3).

Komentari / 0

Ostavite komentar