Анри каже: Арсенал и Сити ће се борити за титулу!

Легендарни фудбалер Арсенала Тијери Анри изјавио је да ће се борба за титулу шампиона Енгелске водити између Манчестер Ситија и његовог бившег клуба.

Фудбал 25.09.2015 | 14:40
Анри каже: Арсенал и Сити ће се борити за титулу!

Арсенал је минулог викенда поражен у градском дербију од Челсија (2:0) и заостаје пет бодова за првопласираним Манчестер Ситијем, али Анри сматра да предност није недостижна.

"Мислим да ће Арсенал бити кандидат за титулу. Био бих забринут да је Сити победио Вест Хем, али није, и то даје наду Арсеналу. Сви знамо да шта се све дешава у Премијер лиги и колико је неизвесно такмичење. Нико није могао да претпостави да ће Вест Хем да слави на Енфилду, Емиратима и Етихаду. Не знам да ли ће Арсенал бити шампион, али уз Сити може да бори за титулу", рекао је Анри за Скај Спорт.

Бивши француски репрезентативац на тај начин из трке је избацио актуелног шампиона Челси, који је очајно започео сезону, али и тренутно другопласирани Манчестер Јунајтед.

Анри је најбољи стрелац у историји Арсенала са 228 голова на 376 утакмица, где је својевремено стекао статус једног од најбољих нападача Европе.

Играо је још за Монако, Јувентус, Барселону и Ред Бул Њујорк, после чега је крајем 2014. године завршио каријеру.

За репрезентацију Француске одиграо је 123 утакмице и дао 51 гол.

Коментари / 0

Оставите коментар