Anri kaže: Arsenal i Siti će se boriti za titulu!

Legendarni fudbaler Arsenala Tijeri Anri izjavio je da će se borba za titulu šampiona Engelske voditi između Mančester Sitija i njegovog bivšeg kluba.

Fudbal 25.09.2015 | 14:40
Anri kaže: Arsenal i Siti će se boriti za titulu!

Arsenal je minulog vikenda poražen u gradskom derbiju od Čelsija (2:0) i zaostaje pet bodova za prvoplasiranim Mančester Sitijem, ali Anri smatra da prednost nije nedostižna.

"Mislim da će Arsenal biti kandidat za titulu. Bio bih zabrinut da je Siti pobedio Vest Hem, ali nije, i to daje nadu Arsenalu. Svi znamo da šta se sve dešava u Premijer ligi i koliko je neizvesno takmičenje. Niko nije mogao da pretpostavi da će Vest Hem da slavi na Enfildu, Emiratima i Etihadu. Ne znam da li će Arsenal biti šampion, ali uz Siti može da bori za titulu", rekao je Anri za Skaj Sport.

Bivši francuski reprezentativac na taj način iz trke je izbacio aktuelnog šampiona Čelsi, koji je očajno započeo sezonu, ali i trenutno drugoplasirani Mančester Junajted.

Anri je najbolji strelac u istoriji Arsenala sa 228 golova na 376 utakmica, gde je svojevremeno stekao status jednog od najboljih napadača Evrope.

Igrao je još za Monako, Juventus, Barselonu i Red Bul Njujork, posle čega je krajem 2014. godine završio karijeru.

Za reprezentaciju Francuske odigrao je 123 utakmice i dao 51 gol.

Komentari / 0

Ostavite komentar