Баждаревић: Два нова имена у "Змајевима"

Селектор Босне и Херцеговине Мехмед Баждаревић најавио је да ће се на његовом списку за кључне утакмице квалификација за ЕУРО 2016 наћи и два нова фудбалера.

Фудбал 24.09.2015 | 12:00
Баждаревић: Два нова имена у "Змајевима"

Популарни Меша у интервјуу за "Дневни аваз" је подвукао да ће селекција БиХ пред сусрете са Велсом и Кипром бити освјежена са два нова играча, али није желио да открије њихова имена до званичне конференције за штампу која је заказана за понедјељак у 11 сати у Сарајеву.

"Имена не могу открити раније, прије него их саопштим сарадницима и људима који раде с мном у Фудбалском савезу БиХ. Глупо је да се спекулише и да се без везе 'бацају' имена. Када у четвртак увече будем финализовао списак, могуће да на њему буду два нова фудбалера. Која? Немојте то да ме питате, будите стрпљиви до понедељка", рекао је Баждаревић сарајевском листу.

Према његовим ријечима, нису у питању ни Ервин Зукановић нити Звјездан Мисимовић.

"Зукановић је старо име, ако буде играо (Сампдорија - Рома, у сриједу увече), вратиће се...Све зависи од његове форме. Што се тиче Мисимовића, не знам шта се може десити до четвртка. Да ли је физички и психички спреман за ове утакмице. Бићемо сретни ако буде с нама. Играч попут њега нам је потребан за ова два меча. С Мискетом се редовно чујем, разговара и Стефан (Жили, помоћни тренер БиХ). Имам информацију да треба да разговара са предсједником клуба Гуижу Ренеа ових дана. Ако дође, треба нам мирне главе и спреман".

О Велшанима, наредном ривалу "змајева" има изузетно високо мишљење.

"Велс од свих селекција из наше групе има најстандарднију форму. Играју добар и организован фудбал, чврст, прави енглески. То им је највећа снага, а имају и два-три играча свјетске класе који им доносе разлику. Морамо их надтрчати и наравно побиједити. То је за почетак најважније, јер нам ти бодови доносе улазницу за Кипар и шансу да изборимо пласман у бараж", закључио је селектор БиХ.

"Змајеви" ће посљедње сусрете у квалификацијама за Европско првенство у Француској одиграти против Велса у Зеници 10. октобра и три дана касније против Кипра у Никозији.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Можда

24.09.2015 10:43

Врати Мискета бар ове 2 задње утакмице

ОДГОВОРИТЕ