Павловић: Партизан може да се издигне!

Нови бек Панатинаикоса Александар Павловић каже за Вечерње новости да не би требало потценити Партизан у следећој сезони.

Кошарка 24.09.2015 | 08:20
Павловић: Партизан може да се издигне!

“Пратио сам дешавања колико сам могао из Атине. Ако је морало да дође до промене, драго ми је што за председника дошао Никола Пековић, осведочени партизановац и што је Пера Божић изабран за тренера. Током две године сам имао прилике да се уверим колико зна, а зна много“.

“Због финансијске ситуације екипа ће бити подмлађена. Али, немојте никад да потцените Партизан који је небројено пута, кроз историју, показао да уме да се издигне“, каже Павловић за Вечерње новости.

Он је претходне две сезоне провео у Партизан – у првој је освојио домаћу лигу, а у другој је остао без трофеја.

“Знате, не можете увек да побеђујете, али увек можете и морате да дате све од себе да победите. Било је и тешких момената, али у срцу остају само најлепши. Велики Душко Радовић је рекао: ’Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан. Мени је увек било лепо да играм за Партизан“.

Пред Павловићем је сада нови изазов – Панатинаикос.

“Нема потребе да ПАО представљам нашој јавности. Европски гигант из било ког угла, што се осећа на сваком кораку. Као такав увек гаји највише амбиције у сваком такмичењу. Одрадили смо први део припрема, због обавеза репрезентативаца полако се комплетирамо. Имамо заиста сјајан тим, са одличним тренером. Једва чекам да сезона почне“, закључио је Павловић за Вечерње новости.

Коментари / 0

Оставите коментар