Pavlović: Partizan može da se izdigne!

Novi bek Panatinaikosa Aleksandar Pavlović kaže za Večernje novosti da ne bi trebalo potceniti Partizan u sledećoj sezoni.

Košarka 24.09.2015 | 08:20
Pavlović: Partizan može da se izdigne!

“Pratio sam dešavanja koliko sam mogao iz Atine. Ako je moralo da dođe do promene, drago mi je što za predsednika došao Nikola Peković, osvedočeni partizanovac i što je Pera Božić izabran za trenera. Tokom dve godine sam imao prilike da se uverim koliko zna, a zna mnogo“.

“Zbog finansijske situacije ekipa će biti podmlađena. Ali, nemojte nikad da potcenite Partizan koji je nebrojeno puta, kroz istoriju, pokazao da ume da se izdigne“, kaže Pavlović za Večernje novosti.

On je prethodne dve sezone proveo u Partizan – u prvoj je osvojio domaću ligu, a u drugoj je ostao bez trofeja.

“Znate, ne možete uvek da pobeđujete, ali uvek možete i morate da date sve od sebe da pobedite. Bilo je i teških momenata, ali u srcu ostaju samo najlepši. Veliki Duško Radović je rekao: ’Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan. Meni je uvek bilo lepo da igram za Partizan“.

Pred Pavlovićem je sada novi izazov – Panatinaikos.

“Nema potrebe da PAO predstavljam našoj javnosti. Evropski gigant iz bilo kog ugla, što se oseća na svakom koraku. Kao takav uvek gaji najviše ambicije u svakom takmičenju. Odradili smo prvi deo priprema, zbog obaveza reprezentativaca polako se kompletiramo. Imamo zaista sjajan tim, sa odličnim trenerom. Jedva čekam da sezona počne“, zaključio je Pavlović za Večernje novosti.

Komentari / 0

Ostavite komentar