Београд: Туки се вилама због паркинга

Драгиша Петровић (63) и Љубомир Петровић (65), обојица из Београда, сукобили су се јуче у Малом Мокром Лугу због паркинг места, а током обрачуна један на другог насрнули су вилама!

Србија 23.09.2015 | 08:12
Београд: Туки се вилама због паркинга

Несвакидашњи инцидент догодио се јуче око 10.45 сати. Љубомир Петровић је на имању, које је наследио од оца, чистио лишће у дворишту. Убрзо је дошао његов презимењак Драгиша и паркирао кола преко пута.

- Драгиша је дошао по мене како бисмо ишли на пијацу да продајемо робу. Стао је код бандере, преко пута Љубишиног имања. Тад је Љубиша повикао: „Помери ауто! Немој ту да се паркираш! Сад ћу да ти је.ем мајку циганску!“ Драгиша му је одговорио: „Брате, излазим за пет минута, нећу да ти сметам“ - наводи Сања Николић, очевидац сукоба, која као подстанар живи у кући поред Љубомирове.

Према њеним речима, Драгиша је ушао у њено двориште, али се убрзо појавио Љубомир с вилама и потрчао ка њему.

- Зачула сам вику. Љубомир је као лудак трчао да убоде Драгишу у врат, а он је завриштао од страха! Повикала сам: „Људи, смирите се!“, помислила сам да ће да га убије тим вилама. Срећом, Драгиша је зграбио виле за дршку. Почели су да се отимају. Љубомир је једном руком држао виле, а другом песницама ударао Драгишу - прича Сања.

Како каже, Драгиша је успео да отме виле од Љубомира.

- У том бесу ударио га је дршком вила, а Љубомир је пао и повредио главу. Ја сам притрчала, узела виле и одбацила их. Међутим, Љубомир се ни тад се није смирио. Устао је са земље и поново насрнуо на Драгишу. Онда су један другог ударали песницама - каже Николићева.

Полиција их раздвојила

У том тренутку наишла је патрола саобраћајне полиције, која је спречила даљи окршај.
- Хитна помоћ је Љубомира превезла у Ургентни центар, док је Драгиша приведен у станицу полиције на Звездари, након чега ће бити донета одлука да ли ће му бити одређено задржавање до 48 сати - рекао је извор Курира.

Ургентни центар

Повређеном Љубомиру Петровићу указана је помоћ у Ургентном центру. Он је задобио више посекотина и расекотина, а након интервенције пуштен је кући.

Хронологија

-мај 2015. Новопазарска полиција ухапсила је две особе, а против четири поднела кривичне пријаве због сумње да су се потукле због паркинга.

-фебруар 2012. Таксиста Бора М. (60) из Београда ухапшен је због сумње да је због паркинг места насмрт претукао Синишу М. (58).

-јул 2010. Тројица мушкараца рањена су испред кафића на Дорћолу након свађе око паркинг места. До окршаја је дошло јер је једном од њих други гост заградио аутомобил.

-новембар 2007. Душан Д. и његов син Милош Д. рањени су на паркингу на Новом Београду. Изјавили су да је у њих из кола пуцао човек с којим су се сукобили због паркинга.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар