Beograd: Tuki se vilama zbog parkinga

Dragiša Petrović (63) i Ljubomir Petrović (65), obojica iz Beograda, sukobili su se juče u Malom Mokrom Lugu zbog parking mesta, a tokom obračuna jedan na drugog nasrnuli su vilama!

Srbija 23.09.2015 | 08:12
Beograd: Tuki se vilama zbog parkinga

Nesvakidašnji incident dogodio se juče oko 10.45 sati. Ljubomir Petrović je na imanju, koje je nasledio od oca, čistio lišće u dvorištu. Ubrzo je došao njegov prezimenjak Dragiša i parkirao kola preko puta.

- Dragiša je došao po mene kako bismo išli na pijacu da prodajemo robu. Stao je kod bandere, preko puta Ljubišinog imanja. Tad je Ljubiša povikao: „Pomeri auto! Nemoj tu da se parkiraš! Sad ću da ti je.em majku cigansku!“ Dragiša mu je odgovorio: „Brate, izlazim za pet minuta, neću da ti smetam“ - navodi Sanja Nikolić, očevidac sukoba, koja kao podstanar živi u kući pored Ljubomirove.

Prema njenim rečima, Dragiša je ušao u njeno dvorište, ali se ubrzo pojavio Ljubomir s vilama i potrčao ka njemu.

- Začula sam viku. Ljubomir je kao ludak trčao da ubode Dragišu u vrat, a on je zavrištao od straha! Povikala sam: „Ljudi, smirite se!“, pomislila sam da će da ga ubije tim vilama. Srećom, Dragiša je zgrabio vile za dršku. Počeli su da se otimaju. Ljubomir je jednom rukom držao vile, a drugom pesnicama udarao Dragišu - priča Sanja.

Kako kaže, Dragiša je uspeo da otme vile od Ljubomira.

- U tom besu udario ga je drškom vila, a Ljubomir je pao i povredio glavu. Ja sam pritrčala, uzela vile i odbacila ih. Međutim, Ljubomir se ni tad se nije smirio. Ustao je sa zemlje i ponovo nasrnuo na Dragišu. Onda su jedan drugog udarali pesnicama - kaže Nikolićeva.

Policija ih razdvojila

U tom trenutku naišla je patrola saobraćajne policije, koja je sprečila dalji okršaj.
- Hitna pomoć je Ljubomira prevezla u Urgentni centar, dok je Dragiša priveden u stanicu policije na Zvezdari, nakon čega će biti doneta odluka da li će mu biti određeno zadržavanje do 48 sati - rekao je izvor Kurira.

Urgentni centar

Povređenom Ljubomiru Petroviću ukazana je pomoć u Urgentnom centru. On je zadobio više posekotina i rasekotina, a nakon intervencije pušten je kući.

Hronologija

-maj 2015. Novopazarska policija uhapsila je dve osobe, a protiv četiri podnela krivične prijave zbog sumnje da su se potukle zbog parkinga.

-februar 2012. Taksista Bora M. (60) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je zbog parking mesta nasmrt pretukao Sinišu M. (58).

-jul 2010. Trojica muškaraca ranjena su ispred kafića na Dorćolu nakon svađe oko parking mesta. Do okršaja je došlo jer je jednom od njih drugi gost zagradio automobil.

-novembar 2007. Dušan D. i njegov sin Miloš D. ranjeni su na parkingu na Novom Beogradu. Izjavili su da je u njih iz kola pucao čovek s kojim su se sukobili zbog parkinga.

Izvor: Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar