Потпуно блокиран прелаз Батровци

Камионџије које протестују на граничном прелазу Батровци због дјелимичног отварања границе за теретни саобраћај синоћ су потпуно блокирале саобраћај у оба смјера.

Регион 23.09.2015 | 07:27
Потпуно блокиран прелаз Батровци

Претходно су пропуштана само путничка возила у смјеру Србије ка Хрватској, али је потом потпуно блокиран сабраћај јер хрватске власти до 21.30 часова нису отвориле прелаз Бајаково за сва возила, јављају београдски медији.

Блокиран је међупростор у оба смјера између граничних прелаза Батровци и Бајаково.

Колона камиона дужа од 13 километара створила се на граничном прелазу Батровци, након што је Хрватска затворила границу.

Поједини камиони чекају на прелазу већ четири дана јер је Хрватска раније због избјегличке кризе затворила свих седам граничних прелаза са Србијом.

Камионџије протестују јер је Хрватска гранични прелаз отворила дјелимично, односно само за камионе са такозваном кварљивом робом.

Прелаз Товарник отворен за путничка возила, док се теретни саобраћај преусмјерава према Славонском Шамцу и Жупањи.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

прави потез

23.09.2015 05:31

Исправно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАТИНИ

23.09.2015 06:15

ПО ОБИЧАЈУ ЛАТИНИ.САД ИМ СРБИ КРИВИ ЗА ИЗБЈЕГЛИЦЕ. И КИРИВИ ШТО ИХ ПРОПУШТАЈУ ОДНОСНО ШТО ИХ НЕ ЗАДРЖАВАЈУ У СРБИЈИ, ДА НЕ БИ СМЕТАЛИ ЛАТИНИМА У ЕУРОПСКИМ УЖИВАЊИМА. САМО ЛАТИНЛУК МОЖЕ БИТИ ТОЛИКО БЕЗОБРАЗАН ДА СРБИЈИ ПРИГОВАРА ЗА ПРОБЛЕМ ИЗБЈЕГЛИЦА ИЗ СИРИЈЕ. УОСТАЛОМ МИЛАНОВИЋ И ЕКИПА ПОСЛАЛИ СУ 24 АВИОНА ОРУЖЈА СИРИЈСКИМ ПОБУЊЕНИЦИМА ПА САД И ТРЕБА ДА ВИДЕ ШТА СУ НАПРАВИЛИ НАОРУЖАВАЊЕМ ПОБУЊЕНИКА У СИРИЈИ.ПА ДА ГОСН МИЛАНОВИЧ, ПА НИЈЕ СРБИЈА РУШИЛА СИРИЈУ НЕГО ВИ. НЕ МОЖЕТЕ ВИ НИ СА СЛОВЕНИЈОМ, НИ СА ИТАЛИЈОМ НИ СА МАДЈАРИМА, КАО ШТО НИСТЕ МОГЛИ НИ СА ЈУГОСЛАВИЈОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Освит

23.09.2015 07:58

Господин Милановиц је кренуо по оној нека комсији цркне крава па макар цркнула и моја.Цијена ауто пута од уласка у Хрватску до изласка 50 еура по камиону.Доказао је да је сујетни циновник који не види даље од свог носа.Доцему главе предизборна тактика и нагло окретање у десно и заљубљивање у лик и дјело друга Фрање Тудмана.

ОДГОВОРИТЕ