Potpuno blokiran prelaz Batrovci

Kamiondžije koje protestuju na graničnom prelazu Batrovci zbog djelimičnog otvaranja granice za teretni saobraćaj sinoć su potpuno blokirale saobraćaj u oba smjera.

Region 23.09.2015 | 07:27
Potpuno blokiran prelaz Batrovci

Prethodno su propuštana samo putnička vozila u smjeru Srbije ka Hrvatskoj, ali je potom potpuno blokiran sabraćaj jer hrvatske vlasti do 21.30 časova nisu otvorile prelaz Bajakovo za sva vozila, javljaju beogradski mediji.

Blokiran je međuprostor u oba smjera između graničnih prelaza Batrovci i Bajakovo.

Kolona kamiona duža od 13 kilometara stvorila se na graničnom prelazu Batrovci, nakon što je Hrvatska zatvorila granicu.

Pojedini kamioni čekaju na prelazu već četiri dana jer je Hrvatska ranije zbog izbjegličke krize zatvorila svih sedam graničnih prelaza sa Srbijom.

Kamiondžije protestuju jer je Hrvatska granični prelaz otvorila djelimično, odnosno samo za kamione sa takozvanom kvarljivom robom.

Prelaz Tovarnik otvoren za putnička vozila, dok se teretni saobraćaj preusmjerava prema Slavonskom Šamcu i Županji.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

pravi potez

23.09.2015 05:31

Ispravno.

ODGOVORITE
Name

LATINI

23.09.2015 06:15

PO OBIČAJU LATINI.SAD IM SRBI KRIVI ZA IZBJEGLICE. I KIRIVI ŠTO IH PROPUŠTAJU ODNOSNO ŠTO IH NE ZADRŽAVAJU U SRBIJI, DA NE BI SMETALI LATINIMA U EUROPSKIM UŽIVANJIMA. SAMO LATINLUK MOŽE BITI TOLIKO BEZOBRAZAN DA SRBIJI PRIGOVARA ZA PROBLEM IZBJEGLICA IZ SIRIJE. UOSTALOM MILANOVIĆ I EKIPA POSLALI SU 24 AVIONA ORUŽJA SIRIJSKIM POBUNJENICIMA PA SAD I TREBA DA VIDE ŠTA SU NAPRAVILI NAORUŽAVANJEM POBUNJENIKA U SIRIJI.PA DA GOSN MILANOVIČ, PA NIJE SRBIJA RUŠILA SIRIJU NEGO VI. NE MOŽETE VI NI SA SLOVENIJOM, NI SA ITALIJOM NI SA MADJARIMA, KAO ŠTO NISTE MOGLI NI SA JUGOSLAVIJOM.

ODGOVORITE
Name

Osvit

23.09.2015 07:58

Gospodin Milanovic je krenuo po onoj neka komsiji crkne krava pa makar crknula i moja.Cijena auto puta od ulaska u Hrvatsku do izlaska 50 eura po kamionu.Dokazao je da je sujetni cinovnik koji ne vidi dalje od svog nosa.Docemu glave predizborna taktika i naglo okretanje u desno i zaljubljivanje u lik i djelo druga Franje Tudmana.

ODGOVORITE