Опозиција Црне Горе креће са протестима

Протести Демократског Фронта најављени су у недељу 27.септембра у Подгорици.

Регион 22.09.2015 | 23:10
Опозиција Црне Горе креће са протестима

Циљ протеста је формирање прелазне владе, односно стварање услова за одржавање фер и демократских избора, наводе из ДФ-а.

Протести ће трајати све до формирања техничке владе, изјавио је Андрија Мандић, председник НОВЕ и цлан председниства Демократског Фронта Црне Горе гостујуци у емисији "АРЕНА" сателитског програма БН телевизије.

Мандић је додао да ће протести трајати док год се не промијени политичка ситуација у Црној Гори, то јесте, док се не формира техницка влада.

Мандић сматара да за рушење режима неће требати много времена, јер ће режим Мила Ђукановића морати да прихвати реалност, губљење власти.

Протест у недељу биће миран, ненасилан и демократски и ниједан други сценарио не долази у обзир - рекао је Мандић и додао да је Демократски Фронт представио "Уговор о новом почетку" који свим грађанима Црне Горе нуди отпис дугова за струју, воду и комуналије.

На питање зашто су остале опозиционе партије резервисане према протестима и да ли ДФ очекује да ће чланство тих партија ипак изаћи на улицу, предсједник НОВЕ је одговорио: "Ово је велики народни протест и ДФ првенствено зове грађане, а наравно добродошли су и политички представници чији је циљ рушење ове власти".

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ДЈС

22.09.2015 21:59

Срецно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милин

23.09.2015 06:33

Е тако се ради а не ко код нас у РС само прицају покрадосе ово оно а нико да предузме несто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајишник

23.09.2015 06:37

Црногорци су показали да су народ који не вјерује у себе него у криминалца. 20 година га држати на власти могу само идиоти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Крајисник

23.09.2015 06:57

Хоцес реци,ми смо бољи од Црногораца?Бирамо на власт само постене родољубе који не знају ста је корупција,криминал и слицно.Критикујес друге а код нас таквог смеца има висе него г.в.на.

Name

лос

23.09.2015 07:17

Дај бозе нама једног,као Миле Дјукановиц да нам буде преседник били би срецан народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЛЛ

23.09.2015 16:44

РЈЕШАВАЈТЕ СЕ МИЛА ИЛИ ВАС НЕЋЕ БИТИ. МИЛО И МИЛЕ СУ ИСТИ СОЈ. БУДИТЕ НАМ УЗОР У РУШЕЊУ ЛОПОВА. СРЕЋНО И БЛАГОСЛОВЕНО!

ОДГОВОРИТЕ