Opozicija Crne Gore kreće sa protestima

Protesti Demokratskog Fronta najavljeni su u nedelju 27.septembra u Podgorici.

Region 22.09.2015 | 23:10
Opozicija Crne Gore kreće sa protestima

Cilj protesta je formiranje prelazne vlade, odnosno stvaranje uslova za održavanje fer i demokratskih izbora, navode iz DF-a.

Protesti će trajati sve do formiranja tehničke vlade, izjavio je Andrija Mandić, predsednik NOVE i clan predsednistva Demokratskog Fronta Crne Gore gostujuci u emisiji "ARENA" satelitskog programa BN televizije.

Mandić je dodao da će protesti trajati dok god se ne promijeni politička situacija u Crnoj Gori, to jeste, dok se ne formira tehnicka vlada.

Mandić smatara da za rušenje režima neće trebati mnogo vremena, jer će režim Mila Đukanovića morati da prihvati realnost, gubljenje vlasti.

Protest u nedelju biće miran, nenasilan i demokratski i nijedan drugi scenario ne dolazi u obzir - rekao je Mandić i dodao da je Demokratski Front predstavio "Ugovor o novom početku" koji svim građanima Crne Gore nudi otpis dugova za struju, vodu i komunalije.

Na pitanje zašto su ostale opozicione partije rezervisane prema protestima i da li DF očekuje da će članstvo tih partija ipak izaći na ulicu, predsjednik NOVE je odgovorio: "Ovo je veliki narodni protest i DF prvenstveno zove građane, a naravno dobrodošli su i politički predstavnici čiji je cilj rušenje ove vlasti".

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

DJS

22.09.2015 21:59

Srecno!

ODGOVORITE
Name

Milin

23.09.2015 06:33

E tako se radi a ne ko kod nas u RS samo pricaju pokradose ovo ono a niko da preduzme nesto.

ODGOVORITE
Name

Krajišnik

23.09.2015 06:37

Crnogorci su pokazali da su narod koji ne vjeruje u sebe nego u kriminalca. 20 godina ga držati na vlasti mogu samo idioti.

ODGOVORITE
Name

re Krajisnik

23.09.2015 06:57

Hoces reci,mi smo bolji od Crnogoraca?Biramo na vlast samo postene rodoljube koji ne znaju sta je korupcija,kriminal i slicno.Kritikujes druge a kod nas takvog smeca ima vise nego g.v.na.

Name

los

23.09.2015 07:17

Daj boze nama jednog,kao Mile Djukanovic da nam bude presednik bili bi srecan narod.

ODGOVORITE
Name

LLL

23.09.2015 16:44

RJEŠAVAJTE SE MILA ILI VAS NEĆE BITI. MILO I MILE SU ISTI SOJ. BUDITE NAM UZOR U RUŠENJU LOPOVA. SREĆNO I BLAGOSLOVENO!

ODGOVORITE