1, 2, 3, 4, 5!!! ЧУДО звано - Роберт Левандовски!

пет комада за девет минута! Ово фудбал не памти! Нападач Бајерна Роберт Левандовски одушевио је фудбалски свет пошто је против Волфсбурга постигао пет голова у размаку од само девет минута!

Фудбал 23.09.2015 | 08:40
1, 2, 3, 4, 5!!! ЧУДО звано - Роберт Левандовски!

1, 2, 3, 4, 5!!! РОБЕРТ ЛЕВАНДОВСКИ!!! Био је дерби док није ушао тај чудотворац! На полувремену је Волфзбург водио са 1:0, имао је и резултат и у добром делу контролу на терену, а онда је Пеп Гвардиола решио да уведе пољског репрезентативца! И сад пазите добро: За ДЕВЕТ минута Роберт Левандовски постигао је ПЕТ голова. Да, да добро сте прочитали! ПЕТ голова за ДЕВЕТ минута.

Ово је најбржи хет-трик у историји Бундеслиге (три минута) и изједначен рекорд Улија Хенеса по броју голова на једном мечу, али Хенес је то урадио за 20 минута. Шест голова на једној утакмици Бундеслиге успео је да постигне само Дитер Милер.

Гости су на ’Алианц арени’ водили на полувремену голом Калиђурија у 26. минуту, а онда је уследила канонада пољског нападача, који је на полувремену заменио Тијага Алкантару.

Први гол постигао је у 52. минуту, а онда је већ у следећем нападу донео преокрет. Није ту био крај, Бајерн је наставио да меље ривала, па је Левандовски постигао још три брза гола у 55, 57. и 60. минуту утакмице.

Имао је Левандовски у наставку меча још неколико шанси, али је до краја остало 5:1.

Пољски нападач је у досадашњем току Бундеслиге заједно са ових пет голова био осам пута стрелац на пет мечева.

Он је постао играч који је најбрже стигао до пет постигнутих голова у историји Бундеслиге и једини који је постигао пет голова као замена.

Коментари / 0

Оставите коментар