1, 2, 3, 4, 5!!! ČUDO zvano - Robert Levandovski!

pet komada za devet minuta! Ovo fudbal ne pamti! Napadač Bajerna Robert Levandovski oduševio je fudbalski svet pošto je protiv Volfsburga postigao pet golova u razmaku od samo devet minuta!

Fudbal 23.09.2015 | 08:40
1, 2, 3, 4, 5!!! ČUDO zvano - Robert Levandovski!

1, 2, 3, 4, 5!!! ROBERT LEVANDOVSKI!!! Bio je derbi dok nije ušao taj čudotvorac! Na poluvremenu je Volfzburg vodio sa 1:0, imao je i rezultat i u dobrom delu kontrolu na terenu, a onda je Pep Gvardiola rešio da uvede poljskog reprezentativca! I sad pazite dobro: Za DEVET minuta Robert Levandovski postigao je PET golova. Da, da dobro ste pročitali! PET golova za DEVET minuta.

Ovo je najbrži het-trik u istoriji Bundeslige (tri minuta) i izjednačen rekord Ulija Henesa po broju golova na jednom meču, ali Henes je to uradio za 20 minuta. Šest golova na jednoj utakmici Bundeslige uspeo je da postigne samo Diter Miler.

Gosti su na ’Alianc areni’ vodili na poluvremenu golom Kaliđurija u 26. minutu, a onda je usledila kanonada poljskog napadača, koji je na poluvremenu zamenio Tijaga Alkantaru.

Prvi gol postigao je u 52. minutu, a onda je već u sledećem napadu doneo preokret. Nije tu bio kraj, Bajern je nastavio da melje rivala, pa je Levandovski postigao još tri brza gola u 55, 57. i 60. minutu utakmice.

Imao je Levandovski u nastavku meča još nekoliko šansi, ali je do kraja ostalo 5:1.

Poljski napadač je u dosadašnjem toku Bundeslige zajedno sa ovih pet golova bio osam puta strelac na pet mečeva.

On je postao igrač koji je najbrže stigao do pet postignutih golova u istoriji Bundeslige i jedini koji je postigao pet golova kao zamena.

Komentari / 0

Ostavite komentar