Митровићу пријети озбиљна конкуренција!

Њукасл спрема трансфер бомбу! Иако је претходног лета у појачања уложено близу 70.000.000 евра, Свраке су највеће разочарање Премијер лиге!

Фудбал 24.09.2015 | 09:20
Митровићу пријети озбиљна конкуренција!

Њукасл је сезону започео са великим очекивањима и надом да ће се овога пута укључити у борбу за пласман у Европу. Потрошено је близу 70.000.000 евра на појачања, задржали су све најбоље играче, промењен је и тренер, а епилог свега је да су Свраке после шест одиграних кола највеће разочарање Премијер лиге.

Њукасл је освојио само два бода у шест утакмица, игра очајно и има убедљиво најгори напад у лиги са само три постигнута гола. Управо је реализација највећи проблем клуба са севера и већ у јануару ће морати да траже лек за ту бољку.

Њукасл је прошлог лета издвојио 18.500.000 евра за Александра Митровића, али се српски нападач истакао картонима уместо головима и ниједном није затресао противничку мрежу.

Острвски медији пишу да се клуб већ бацио у потрагу за новим нападачем. И то каквим! Мета Њукасла у јануарском прелазном року ће бити Александр Лаказет из Лиона за којег је председник француског клуба Жан Мишел Ола у претходном прелазном року тражио од заинтересованих купаца невероватних 50.000.000 евра.

Њукаслов шеф скуатинг службе Грејем Кар је недавно посматрао меч Гента и Лиона како би се уверио у квалитет француског нападача. Лаказет се налази у кирзи пошто није постигао гол 706 минута у низу, али и поред тога је један од најпожељнијих нападача Европе.

Међутим, на младог Француза је око бацио и Жозе Мурињо који је наводно већ контактирао Лион да се распита о условима под којима би наредног лета могао да доведе Лаказета на Стамфорд Бриџ.

Коментари / 0

Оставите коментар