Mitroviću prijeti ozbiljna konkurencija!

Njukasl sprema transfer bombu! Iako je prethodnog leta u pojačanja uloženo blizu 70.000.000 evra, Svrake su najveće razočaranje Premijer lige!

Fudbal 24.09.2015 | 09:20
Mitroviću prijeti ozbiljna konkurencija!

Njukasl je sezonu započeo sa velikim očekivanjima i nadom da će se ovoga puta uključiti u borbu za plasman u Evropu. Potrošeno je blizu 70.000.000 evra na pojačanja, zadržali su sve najbolje igrače, promenjen je i trener, a epilog svega je da su Svrake posle šest odigranih kola najveće razočaranje Premijer lige.

Njukasl je osvojio samo dva boda u šest utakmica, igra očajno i ima ubedljivo najgori napad u ligi sa samo tri postignuta gola. Upravo je realizacija najveći problem kluba sa severa i već u januaru će morati da traže lek za tu boljku.

Njukasl je prošlog leta izdvojio 18.500.000 evra za Aleksandra Mitrovića, ali se srpski napadač istakao kartonima umesto golovima i nijednom nije zatresao protivničku mrežu.

Ostrvski mediji pišu da se klub već bacio u potragu za novim napadačem. I to kakvim! Meta Njukasla u januarskom prelaznom roku će biti Aleksandr Lakazet iz Liona za kojeg je predsednik francuskog kluba Žan Mišel Ola u prethodnom prelaznom roku tražio od zainteresovanih kupaca neverovatnih 50.000.000 evra.

Njukaslov šef skuating službe Grejem Kar je nedavno posmatrao meč Genta i Liona kako bi se uverio u kvalitet francuskog napadača. Lakazet se nalazi u kirzi pošto nije postigao gol 706 minuta u nizu, ali i pored toga je jedan od najpoželjnijih napadača Evrope.

Međutim, na mladog Francuza je oko bacio i Žoze Murinjo koji je navodno već kontaktirao Lion da se raspita o uslovima pod kojima bi narednog leta mogao da dovede Lakazeta na Stamford Bridž.

Komentari / 0

Ostavite komentar