Епидемија повреда у Јувентусу!

Маркизио, Мората и Манџукић већ други пут на боловању! Стара дама никако да се избори са силним повредама.

Фудбал 24.09.2015 | 14:00
Епидемија повреда у Јувентусу!

Јувентус није отворио сезону како се надао, али ствари полако долазе на своје место. Шампион Италије је био без победе у уводна три кола Серије А, да би потом везао тријумфе над Манчестер Ситијем и Ђеновом и показао да полако улази у форму.

Разлози Јувентусових посртања на старту сезоне су бројни. Екипа се много променила у летњем прелазном року, Алегри је експериментисао са разним формацијама, али највећи проблем су представљале повреде. Невероватно је колико Јуве овог лета није имао среће са повређеним фудбалерима.

Ни у једном тренутку Алегри није могао да рачуна на све битне играче. Почело је са Барзаљијем који је 25. јула повредио примицач. Потом је на боловање морао Кјелини због задње ложе. Тек што је дошао у клуб, повредио се и Сами Кедира којем је пукао мишић. На листу повређених је 5. августа доспео и Алваро Мората који је озледио лист ноге. Потом су уследиле повреде Маркизија, Манџукића, опет Маркизија, Касереса, опет Манџукића и опет Морате.

Алегри сада неће мочи да рачуна на тандем Манџукић - Мората и очекује се да њихове позиције попуне младе новајлије Симоне Заза и Пауло Дибала.

Коментари / 0

Оставите коментар