Epidemija povreda u Juventusu!

Markizio, Morata i Mandžukić već drugi put na bolovanju! Stara dama nikako da se izbori sa silnim povredama.

Fudbal 24.09.2015 | 14:00
Epidemija povreda u Juventusu!

Juventus nije otvorio sezonu kako se nadao, ali stvari polako dolaze na svoje mesto. Šampion Italije je bio bez pobede u uvodna tri kola Serije A, da bi potom vezao trijumfe nad Mančester Sitijem i Đenovom i pokazao da polako ulazi u formu.

Razlozi Juventusovih posrtanja na startu sezone su brojni. Ekipa se mnogo promenila u letnjem prelaznom roku, Alegri je eksperimentisao sa raznim formacijama, ali najveći problem su predstavljale povrede. Neverovatno je koliko Juve ovog leta nije imao sreće sa povređenim fudbalerima.

Ni u jednom trenutku Alegri nije mogao da računa na sve bitne igrače. Počelo je sa Barzaljijem koji je 25. jula povredio primicač. Potom je na bolovanje morao Kjelini zbog zadnje lože. Tek što je došao u klub, povredio se i Sami Kedira kojem je pukao mišić. Na listu povređenih je 5. avgusta dospeo i Alvaro Morata koji je ozledio list noge. Potom su usledile povrede Markizija, Mandžukića, opet Markizija, Kaseresa, opet Mandžukića i opet Morate.

Alegri sada neće moči da računa na tandem Mandžukić - Morata i očekuje se da njihove pozicije popune mlade novajlije Simone Zaza i Paulo Dibala.

Komentari / 0

Ostavite komentar