Захвалница Божинову из Хумске...!

Повреде га спречавају да уђе у форму! "Мени лично није пристојно да говорим о томе како се осећам, али могу да кажем - хвала му", рекао је Милинковић.

Фудбал 23.09.2015 | 23:20
Захвалница Божинову из Хумске...!

Гануо је у срце Валери Божинов тренера Партизана Зорана Милинковића. Емотивном поруком објављеном на друштвеним мрежама бугарски нападач стао је на страну шефа струке, који му је дан касније узвратио бираним речима на константацију да је велики тренер и велики човек.

"Лично сам захвалио Валерију на томе. Реч је о играчу који је прошао кроз велике клубове и као такав има позитиван став према овој ситуацији у којој се налазимо. Мени лично није пристојно да говорим о томе како се осећам, али могу да кажем - хвала му", рекао је Милинковић.

Летошње најзвучније појачање Партизана до сада се углавом истиче слаткоречивим изјавама за медије и објавама на Инстаграму, док на терену пружа далеко мање од онога што се у Хумској од њега очекује. Милинковић каже да су узрок томе честе повреде.

"Од почетка сезоне Божинов је имао три незгодне повреде, а оне мењају ритам било ком играчу па и њему. Најпре се повредио на припремама у Словенији, потом на гостовању у Букурешту и на крају у току првог полувремена реванша са БАТЕ Борисовим због чега је паузирао 12 дана. То је разлог његове променљиве форме. Повреде га спутавају. А када је тако, тешко је очекивати да пронађе прави ритам. Очекујем од осталих играча исту позитивну реакцију на целу ситуацију као што ју је показао Валери", каже шеф струке црно-белих.

Милинковић је објаснио и због чега од утакмице са ОФК Београдом не рачуна на Немању Петровића који на последња два меча, против АЗ Алкмара и нишког Радничког, није био ни у протоколу, па се спекулише да ће на зиму напустити клуб.

"Немања је ту, тренира, али се десило да смо на позицији левог бека довели два играча у финишу прелазног рока. И сад постоји могућност да услед повреде Николе Лековића против Рада дебитује Александар Субић", закључио је Милинковић.

Коментари / 0

Оставите коментар