Zahvalnica Božinovu iz Humske...!

Povrede ga sprečavaju da uđe u formu! "Meni lično nije pristojno da govorim o tome kako se osećam, ali mogu da kažem - hvala mu", rekao je Milinković.

Fudbal 23.09.2015 | 23:20
Zahvalnica Božinovu iz Humske...!

Ganuo je u srce Valeri Božinov trenera Partizana Zorana Milinkovića. Emotivnom porukom objavljenom na društvenim mrežama bugarski napadač stao je na stranu šefa struke, koji mu je dan kasnije uzvratio biranim rečima na konstantaciju da je veliki trener i veliki čovek.

"Lično sam zahvalio Valeriju na tome. Reč je o igraču koji je prošao kroz velike klubove i kao takav ima pozitivan stav prema ovoj situaciji u kojoj se nalazimo. Meni lično nije pristojno da govorim o tome kako se osećam, ali mogu da kažem - hvala mu", rekao je Milinković.

Letošnje najzvučnije pojačanje Partizana do sada se uglavom ističe slatkorečivim izjavama za medije i objavama na Instagramu, dok na terenu pruža daleko manje od onoga što se u Humskoj od njega očekuje. Milinković kaže da su uzrok tome česte povrede.

"Od početka sezone Božinov je imao tri nezgodne povrede, a one menjaju ritam bilo kom igraču pa i njemu. Najpre se povredio na pripremama u Sloveniji, potom na gostovanju u Bukureštu i na kraju u toku prvog poluvremena revanša sa BATE Borisovim zbog čega je pauzirao 12 dana. To je razlog njegove promenljive forme. Povrede ga sputavaju. A kada je tako, teško je očekivati da pronađe pravi ritam. Očekujem od ostalih igrača istu pozitivnu reakciju na celu situaciju kao što ju je pokazao Valeri", kaže šef struke crno-belih.

Milinković je objasnio i zbog čega od utakmice sa OFK Beogradom ne računa na Nemanju Petrovića koji na poslednja dva meča, protiv AZ Alkmara i niškog Radničkog, nije bio ni u protokolu, pa se spekuliše da će na zimu napustiti klub.

"Nemanja je tu, trenira, ali se desilo da smo na poziciji levog beka doveli dva igrača u finišu prelaznog roka. I sad postoji mogućnost da usled povrede Nikole Lekovića protiv Rada debituje Aleksandar Subić", zaključio je Milinković.

Komentari / 0

Ostavite komentar