Кејлор Навас отворио душу: Плакао сам као дијете након 31. августа!

“Вероватно најгори дан у мојој каријери. Када се све завршило и када сам дошао кући код супруге, лакнуло нам је обома, толико да сам пустио сузе”, каже голман Реала.

Фудбал 23.09.2015 | 14:40
Кејлор Навас отворио душу: Плакао сам као дијете након 31. августа!

Три недеље након завршетка прелазног рока и трансфер саге око одласка Давида де Хее у мадридски Реал, голман Краљевског клуба Кејлор Навас осврнуо се на период иза себе.

Костариканац, кога су понудили Јунајтеду у замену за Шпанца, а још се приде и договорио са Црвеним ђаволима око преласка, гостовао је на радију Кадена Сер, где је искрено одговарао на бројна питања која се тичу његовог останка у прерстоници Шпаније

Какав је био тај 31. август?
“Вероватно најгори дан у мојој каријери. Када се све завршило и када сам дошао кући код супруге, лакнуло нам је обома, толико да сам пустио сузе. Тешка су времена то била, а ми смо само људи, хтели смо обоје да експлодирамо од неизвесности...”

Потом си вечерао са Бенитезом?
“Да, седели смо за столом у Валдабебасу (тренинг камп Реала) и јели салату, пилетину… Схватио сам да искрено жели да прича са мном и да ме жели на голу.”

Јеси ли тражио повећање плате у Реалу?
“Причали смо у клубу, искрено смо наступили и Рафа и ја. Отворили смо карте. Нисам условљавао Реал, нити сам тражио повећање плате.”

Осећаш ли се мање поштованим у свлачионици?
“Апсолутно не. Миран сам по том питању. Када осетим нелагодност разговараћемо. Сада, само желим да наставим добро да браним и да Реал побеђује.”

Како си примио одлазак Икера Касиљаса?
“То је клупска ствар. Поштујем његову каријеру и све што је урадио за Реал, али не знам колико је био у праву или није. Мој циљ није био да га истиснем и натерам да напусти клуб. Мој посао овде је да добро браним и обрадујем навијаче Реала и све оне који верују у мене.”

Какав је био твој однос са њим?
“Нормалан. Али однос између два голмана је другачији. Мислим да не можемо да бирамо саиграча са којим ћемо да радимо у неком клубу, добра је ствар што 'јединицу' бира тренер голмана и он одговара за грешку.”

Је ли Кристијано Роналдо најбољи фудбалер на свету?
“Искрено, мислим да јесте. За мене је он најбољи и мислим да то показује на свакој утакмици, сваком тренингу, даје пример који треба следити.”

Шта мислиш о Давиду де Хеи?
“Мислим да ће Реал пробати још једном да га ангажује. Добар је голман, млад је и неће Мадриђани одустати тако лако од њега.”

Имао си договор са Манчестер Јунајтедом у џепу?
“Брзо смо се споразумели око уговора. Желели су ме, иако ја нисам хтео да напуштам Реал. Ласкало ми је то, Јунајтед је велики клуб. Чак сам на аеродрому чекао дозовлу да полетим у Манчестер и то без кофера. На крају, нисам одлетео и све је добро испало.”

Коментари / 0

Оставите коментар