Брашанац: Немамо појма у чему је проблем?!

Један од најстандарднијих фудбалера Партизана (што се тиче форме) Дарко Брашанац искрено признаје да не зна зашто црно-бели посрћу у првенству. "Нисмо надмени, поштујемо ривале...".

Фудбал 22.09.2015 | 22:00
Брашанац: Немамо појма у чему је проблем?!

"'Парни ваљак' се нешто покварио, али бићемо прваци", једна је од мисли које је Валери Божинов, оспоравани нападач Партизана, поделио са навијачима посредством свог Инстаграм профила, после новог кикса црно-белих у првенству.

Божинов каже да није до Зорана Милинковића, за кога истиче да је "велики човек и тренер" и позива на јединство "целе породице".

Нешто је труло у Партизану, али нико не може да објасни шта. Навијачи су "лоцирали" проблем у управи и тренеру, у лоше одрађеном прелазном року у којем је уложено мало новца. У међувремену, управа је дала подршку Милинковићу, а медији наводе да је ипак било разговора са одређеним бројем тренера који би добили прилику уместо Милинковића. Сви су одбили понуду.

За разлику од Европе, где су црно-бели осветлали образ, у првенству им иде лоше. Три пораза и један реми прилично су узбуркали страсти у Хумској. "Ресетовање" је неопходно, али је питање да ли има простора и времена за такав маневар. И ко и са чим да направи "ресет"?

Дарко Брашанац, који је према неподељеном мишљењу навијача Партизана, најконстантнији ове сезоне, искрено признаје:

"Ни ми не знамо где је проблем".

Репрезентативац Србије у изјави за "Данас" наставља:

"Ја први немам рационално објашњење за тај између европских и домаћих утакмица. Невероватно звучи да у исто време када бележимо никлада боље резултате ван граница, имамо најлошији старт последњих година. Много је бодова изгубљено за мало времена, а уз дужно поштовање конкуренције у српском првенству, неће бити да су нам ти ривали тежи од иностраних. Пре ће бити да је до нас".

Као по правилу, Партизан после доброг резултата у Европи, киксне у првенству.

"Нисмо ни премлади, ни без квалитетног играчког кадра да не бисмо били у стању да 'возимо' на два колосека. Да ли је до физичког замора, велике психичке потрошње, често дефанзивности домаћих ривала, односно у томе што европске екипе играју отвореније, нечег десетог...? Нисам паметан у ком грму лежи зец", каже Брашанац.

Радилица Партизана одлучно негира да је проблем у надмености и потцењивању домаћих ривала.

"Не, нема говора о томе! Није ми познато како изгледамо ривалима и публици, али у име екипе тврдим да се ни у мислима, ни на терену не постављамо изнад конкуренције. Борисмо се, као и сви други, за победу, само нам се пречесто догађа да не дођемо до ње. Једном нам недостаје боља концетрација у дефанзиви, други пут боља реализација, некада шансе, некада срећа... Углавном, никако да ухватимо ритам", каже Брашанац и додаје да првенство, ипак, још није готово и да је на страни Партизана нови систем такмичења, јер ће се пред плеј-оф преполовити бодови.

Коментари / 0

Оставите коментар