Ово може само у Премијер лиги БиХ!

Хрватски стручњак Борис Павић ни након осам мјесеци на "Билином пољу" није добио радну дозволу, па ће морати да напусти клупу зеничког премијерлигаша.

Фудбал 22.09.2015 | 21:20
Ово може само у Премијер лиги БиХ!

Борис Павић крајем јануара преузео је екипу Челика, али ни након осам мјесеци на "Билином пољу", нити једном у званичној утакмици није сједио на клупи Зеничана!

Разлог је радна дозвола, коју хрватски стручњак није успио добити, а све због дуга који Челик има према Пореској управи Федерације БиХ.

Млади, 41-годишњи стручњак из Сиња од јануара је чекао да се ријеши овај проблем, али није дочекао радну дозволу, па ће у суботу, послије утакмице 10. кола Премијер лиге БиХ против бањалучког Борца, морати да напусти БиХ!

У међувремену, Челик ће одиграти и дуел шеснаестине финала Купа БиХ против Витеза, а ове двије утакмице биће посљедње за Павића као кормилара Зеничана, који мечеве посматра са трибина.

Тако ће тим са "Билиног поља", који је у међувремену остао и без комплетне управе, којој је истекао мандат, морати у потрагу за новим тренером.

Од почетка сезоне чак седам премијерлигаша промијенило је тренера, а одиграно је тек девет кола! Павић ће бити осми тренер који неће завршити започети посао, што значи да је половина лиге већ након трећине првенства замијенила тренера са којим је ушла у текући шампионат.

Коментари / 0

Оставите коментар