Виктор Троицки на великом платну!

Српски тенисер је ових дана у главној улози, јер Американци праве филм о његовој каријери и животу...

Тенис 23.09.2015 | 08:20
Виктор Троицки на великом платну!

Виктор Троицки је у Београду, где тренира, али и позира. Америчка станица "Теннис цханнел" прави филм о Виктором животу и каријери.

"То је краћи документарац. Гледао сам и остале играче како су се снашли када су о њима снимали филм. Јако је занимљиво, аутори крећу од најранијег детињства, од дечачких дана. Биће покривени и почеци. Моји први тениски кораци. Доста је занимљиво. Тражили су ми доста материјала, односно фотографија и видео касета из времена када сам почињао. Доста је лепих успомена. Заиста је занимљиво. То је концепт који нисам видео да постоји у осталим спортовима. Висока је продукција, момци су максимално професионални. Одрађују сјајан посао", објаснио је у разговору за "Спортски журнал" Троицки.

Он је рекао да је у великој гужви, јер су му се скупиле још неке обавезе, будући да није дуго био у Београду, али да успева некако све да постигне. Једна ствар, ипак, му тешко пада.

"Волим глуму, то ми је ок, али сликање и позирање стварно не волим".

Српски тенисер објаснио шта ће бити главна тема филма.

"Чињеница је да ће мој повратак тенису бити главна тема. За мање од годину дана успео сам да уђем у топ 20, што јесте успех, а опет ме вуче да још напредујем. Даље ме гурају инат и жеља да будем бољи. Спорт тежи томе да будеш најбољи, а чак и када си први желиш да будеш најбољи свих времена, да постигнеш што више. Не желим да се сада зауставим и заситим оним што сам до сада урадио", објаснио је Троицки.

Његова жеља је да до краја 2015. још напредује.

"Хоћу да стигнем до топ 10. До краја ове године није остало још много турнира, па није реално да то буде сада, али се надам да ћу то успети у 2016. До краја 2015. да кажем да ми је циљ да дођем до 15 најбољих, што није нека разлика у односу на садашњу позицију, али то ми је циљ", истакао је Виктор Троицки, тренутно 22. играч на АТП листи.

КОШАРКАШИ СУ МОГЛИ ВИШЕ
Троицки је последњих недеља пратио фудбалере Партизана, чијим је учинком у Европи задовољан и кошаркаше Србије на Еуробаскету. "Жао ми је кошаркаша, али то је спорт и дешава се. Реално, утакмицу за треће место су одиграли катастрофално, али им не замерам због тога. Мислим да су могли више, али... тако је како је. Главу горе! Добро је и четврто место", рекао је Троицки.

Коментари / 0

Оставите коментар