Viktor Troicki na velikom platnu!

Srpski teniser je ovih dana u glavnoj ulozi, jer Amerikanci prave film o njegovoj karijeri i životu...

Tenis 23.09.2015 | 08:20
Viktor Troicki na velikom platnu!

Viktor Troicki je u Beogradu, gde trenira, ali i pozira. Američka stanica "Tennis channel" pravi film o Viktorom životu i karijeri.

"To je kraći dokumentarac. Gledao sam i ostale igrače kako su se snašli kada su o njima snimali film. Jako je zanimljivo, autori kreću od najranijeg detinjstva, od dečačkih dana. Biće pokriveni i počeci. Moji prvi teniski koraci. Dosta je zanimljivo. Tražili su mi dosta materijala, odnosno fotografija i video kaseta iz vremena kada sam počinjao. Dosta je lepih uspomena. Zaista je zanimljivo. To je koncept koji nisam video da postoji u ostalim sportovima. Visoka je produkcija, momci su maksimalno profesionalni. Odrađuju sjajan posao", objasnio je u razgovoru za "Sportski žurnal" Troicki.

On je rekao da je u velikoj gužvi, jer su mu se skupile još neke obaveze, budući da nije dugo bio u Beogradu, ali da uspeva nekako sve da postigne. Jedna stvar, ipak, mu teško pada.

"Volim glumu, to mi je ok, ali slikanje i poziranje stvarno ne volim".

Srpski teniser objasnio šta će biti glavna tema filma.

"Činjenica je da će moj povratak tenisu biti glavna tema. Za manje od godinu dana uspeo sam da uđem u top 20, što jeste uspeh, a opet me vuče da još napredujem. Dalje me guraju inat i želja da budem bolji. Sport teži tome da budeš najbolji, a čak i kada si prvi želiš da budeš najbolji svih vremena, da postigneš što više. Ne želim da se sada zaustavim i zasitim onim što sam do sada uradio", objasnio je Troicki.

Njegova želja je da do kraja 2015. još napreduje.

"Hoću da stignem do top 10. Do kraja ove godine nije ostalo još mnogo turnira, pa nije realno da to bude sada, ali se nadam da ću to uspeti u 2016. Do kraja 2015. da kažem da mi je cilj da dođem do 15 najboljih, što nije neka razlika u odnosu na sadašnju poziciju, ali to mi je cilj", istakao je Viktor Troicki, trenutno 22. igrač na ATP listi.

KOŠARKAŠI SU MOGLI VIŠE
Troicki je poslednjih nedelja pratio fudbalere Partizana, čijim je učinkom u Evropi zadovoljan i košarkaše Srbije na Eurobasketu. "Žao mi je košarkaša, ali to je sport i dešava se. Realno, utakmicu za treće mesto su odigrali katastrofalno, ali im ne zameram zbog toga. Mislim da su mogli više, ali... tako je kako je. Glavu gore! Dobro je i četvrto mesto", rekao je Troicki.

Komentari / 0

Ostavite komentar