Бандаловски отворено: Питајте тренера шта да поправи, ја хоћу да играм!

“Не можете од мене да очекује да не грешим кад једну утакмицу одиграм, а наредних пет не“, додаје бугарски десни бек.

Фудбал 22.09.2015 | 12:40
Бандаловски отворено: Питајте тренера шта да поправи, ја хоћу да играм!

Први пут ове сезоне Партизан је погрешио у Хумској 1. На месту где су као снопље падали ривали у квалификацијама за Лигу шампиона, где је и АЗ Алкмар пре само четири дана положио оружје на отварању Лиге Европе и буњишту које су у Суперлиги погнутих глава напуштали фудбалери Металца, Јагодине, Спартака и ОФК Београда испрсио се Раднички из Ниша и ремијем без голова оставио Парни ваљак заглављен на трећем месту првенствене табеле.

Више него довољно за паљење црвене лампице. Недовољно, по свему судећи за растанак са Зораном Милинковићем, иако његову, као и оставку управе, тражи део навијача. С друге стране, играчи црно-белих свесни су пропуста које су направили на последњем лигашком мечу. Мада поручују: "Није готово".
"Имамо десет бодова мање од Црвене звезде, наравно да нико није задовољан. Опет, има још доста да се игра до краја првенства. Не предајемо се, верујемо да је ова разлика достижна. Против Радничког смо били бољи такмац на терену, недостајао нам је само гол да освојимо три бода, али то је фудбал", испричао је Иван Бандаловски.

Репрезентативац Бугарске је добио прилику да буде стартер из разлога што је стручни штаб желео да одмори стандардног десног бека Мирослава Вулићевића. Некадашњи фудбалер софијског ЦСКА пружио је солидну партију у првом и очајну у другом полувремену, а тај пад у игри објаснио је скромном минутажом ове сезоне.
"Знате како, не играм сваку утракмицу, чим је тако аутоматски губим континуитет, односно нисам у могућности да задржим исти квалитет игре свих 90 минута. Зато долази до падова. Желим да играм више, а не овако. Не можете од мене да очекујете да не грешим кад једну утакмицу одиграм, а наредних пет не", допунио је Бандаловски, коме је ово био тек четврти сусрет у сезони, трећи у улози стартера.

Све досадашње утакмице играо је у првенству, у коме шампион већ има четири кикса (три пораза и реми) наспрам задовољавајућег учинка у Европи, где је на седам мечева остварио чак пет победа, забележио један реми и претрпео тек један пораз. Онај у Борисову, у тренуцима кад је имао играча мање на терену.
"За сада играмо боље на међународној сцени, не знам шта је томе разлог, али је јасно да је тако, чим нам Звезда бежи десет бодова. Да би се то надоместило морамо да се поправимо, нарочито концентрацију пред голом. А што се тиче титуле – наравно да није изгубљена. Тек је септембар, има још девет месеци до краја првенства. За нас су битна сва такмичења у којима учествујемо, и Лига Европе и Суперлига, касније и Куп Србије".

Притисак у Хумској 1 је огроман и он ће се вероватно додатно појачати у среду од 18 часова кад на Топчидерско брду у оквиру двапута одлаганог сусрета стиже Рад. Да би екипа Зорана Милинковића освојила три бода мораће много боље него против Радничког. Шта би конкретно требало да поправи, питали смо Бандаловског?
"Не знам, питајте тренера, ја сам само фудбалер".

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мик Дзогер

22.09.2015 12:04

Овог треба избацити из клуба...само клевеце...

ОДГОВОРИТЕ