Катаи и Живковић: Биће ово борба до посљедњег кола!

Фудбалери Партизана и Црвене Звезде Андрија Живковић и Александар Катаи оценили су да ће трка за шампионску титулу бити неизвесна до последњег кола.

Фудбал 22.09.2015 | 10:40
Катаи и Живковић: Биће ово борба до посљедњег кола!

Црвено-бели тренутно имају 10 бодова предности, уз утакмицу више.

Живковићу и Катаију су у редакцији СОС канала уручене награде за играча месеца у Суперлиги, за јул и август, по угледу на Премијер лигу, у гласању новинара најутицајнијихј српских медија, медју којима је и Тањуг.

"Имамо велику предност у односу на Партизан, али пошто је ове сезоне промењен систем, па ће уочи плеј-офа бити "преполовљени" бодови јасно је да нам следи неизевсна трка за тизулу. Ипак, ми смо после лошег старта успели да пронадјемо игру, у победносној смо серији и убедјен сам да ћемо тако и наставити", рекао је Катаи, који је сјајним играма заслужио епитет играча месеца за август.

Златни "Орлић" Живковић био је најбољи у јулу, када је Партизан пружао сјајне партије у првенству, али и на европској сцени.

"Одлично смо стартовали, али на последње две утакмице нисмо били довољно добри. Ипак, идемо утакмицу по утакмицу и сигуран сам да ћемо се вратити на победнички колосек. Много нам значи и тријумф против АЗ Алкмара и верујем да ћемо тако наставити у Лиги Европе", истакао је Живковић.

Живковић је већ "капарисао" место у А репрезентацији и очекује се да буде један од адута Србије у предстојећим мечевима против Албаније и Португалије, док Катаи не крије да се потајно нада позиву.

"Сигуран сам да имамо играче који могу да изборе добар резултат у Албанији", поручио је Живковић, док је Катаи рекао:

"Лагао бих да се потајно не надам позиву. Ипак, на мени је да играм добро, а селектор одлучује", поручио је Катаи и признао да је Звездина "десетка" прилично тешка, упркос томе што су се његове одличне партије поклопиле са узимањем култног броја.

Избор играча месеца додељује се у сарадњи са Синдикатом професионалних фудбалера,а награде Живковићу и Катаију предао је председник Синдиката Мирко Поледица.

Коментари / 0

Оставите коментар