Katai i Živković: Biće ovo borba do posljednjeg kola!

Fudbaleri Partizana i Crvene Zvezde Andrija Živković i Aleksandar Katai ocenili su da će trka za šampionsku titulu biti neizvesna do poslednjeg kola.

Fudbal 22.09.2015 | 10:40
Katai i Živković: Biće ovo borba do posljednjeg kola!

Crveno-beli trenutno imaju 10 bodova prednosti, uz utakmicu više.

Živkoviću i Kataiju su u redakciji SOS kanala uručene nagrade za igrača meseca u Superligi, za jul i avgust, po ugledu na Premijer ligu, u glasanju novinara najuticajnijihj srpskih medija, medju kojima je i Tanjug.

"Imamo veliku prednost u odnosu na Partizan, ali pošto je ove sezone promenjen sistem, pa će uoči plej-ofa biti "prepolovljeni" bodovi jasno je da nam sledi neizevsna trka za tizulu. Ipak, mi smo posle lošeg starta uspeli da pronadjemo igru, u pobednosnoj smo seriji i ubedjen sam da ćemo tako i nastaviti", rekao je Katai, koji je sjajnim igrama zaslužio epitet igrača meseca za avgust.

Zlatni "Orlić" Živković bio je najbolji u julu, kada je Partizan pružao sjajne partije u prvenstvu, ali i na evropskoj sceni.

"Odlično smo startovali, ali na poslednje dve utakmice nismo bili dovoljno dobri. Ipak, idemo utakmicu po utakmicu i siguran sam da ćemo se vratiti na pobednički kolosek. Mnogo nam znači i trijumf protiv AZ Alkmara i verujem da ćemo tako nastaviti u Ligi Evrope", istakao je Živković.

Živković je već "kaparisao" mesto u A reprezentaciji i očekuje se da bude jedan od aduta Srbije u predstojećim mečevima protiv Albanije i Portugalije, dok Katai ne krije da se potajno nada pozivu.

"Siguran sam da imamo igrače koji mogu da izbore dobar rezultat u Albaniji", poručio je Živković, dok je Katai rekao:

"Lagao bih da se potajno ne nadam pozivu. Ipak, na meni je da igram dobro, a selektor odlučuje", poručio je Katai i priznao da je Zvezdina "desetka" prilično teška, uprkos tome što su se njegove odlične partije poklopile sa uzimanjem kultnog broja.

Izbor igrača meseca dodeljuje se u saradnji sa Sindikatom profesionalnih fudbalera,a nagrade Živkoviću i Kataiju predao je predsednik Sindikata Mirko Poledica.

Komentari / 0

Ostavite komentar