Ђорђевић обећао – 2017. бићемо златни!

Селектор обећао златну медаљу са наредног Еуробаскета, капитен поручио да екипа има додатни мотив да ради, а први човек КСС да ће учинити све што може да организујемо предолимпијски турнир.

Кошарка 22.09.2015 | 10:20
Ђорђевић обећао – 2017. бићемо златни!

Оптимизам.

И то не скривени, већ гласан.

Селектор државног тима Александар Ђорђевић, током пријема код премијера Србије Александра Вучића, истакао је да му је част што је друго лето заредом са овим момцима и најавио да ће се репрезентација за две године вратити са златном медаљом са европског првенства.

"Хвала вам на подрсци, похвалама и критикама. На нама је да оправдамо очекивања, овог лета нисмо успели, али будите сигурни да ћемо се за две године вратити са златом", казао је Ђорђевић.

Капитен Милош Теодосић поклонио је премијеру Вуцићу лопту са потписима репрезентативаца.

"Изостала је медаља, драго нам је што цените шта радимо за Србију. Ово нам даје енергију и додатни мотив да наставимо да радимо", рекао Теодосић.

Председник КСС Драган Ђилас захвалио је Влади Србије на подршци, посебно због жеље да Београд буде домаћин квалификационог турнира за Олимпијске игре.

"Тешко је наћи средства, председник Владе је обећао да ће настојати да обезбеди новац како би се кандидовали за домаћина квалидикационог турнира. Учинићемо све да момцима омогућимо да се за Игре у Рију боре у својој земљи", закључио је Ђилас.

Коментари / 0

Оставите коментар