Đorđević obećao – 2017. bićemo zlatni!

Selektor obećao zlatnu medalju sa narednog Eurobasketa, kapiten poručio da ekipa ima dodatni motiv da radi, a prvi čovek KSS da će učiniti sve što može da organizujemo predolimpijski turnir.

Košarka 22.09.2015 | 10:20
Đorđević obećao – 2017. bićemo zlatni!

Optimizam.

I to ne skriveni, već glasan.

Selektor državnog tima Aleksandar Đorđević, tokom prijema kod premijera Srbije Aleksandra Vučića, istakao je da mu je čast što je drugo leto zaredom sa ovim momcima i najavio da će se reprezentacija za dve godine vratiti sa zlatnom medaljom sa evropskog prvenstva.

"Hvala vam na podrsci, pohvalama i kritikama. Na nama je da opravdamo očekivanja, ovog leta nismo uspeli, ali budite sigurni da ćemo se za dve godine vratiti sa zlatom", kazao je Đorđević.

Kapiten Miloš Teodosić poklonio je premijeru Vuciću loptu sa potpisima reprezentativaca.

"Izostala je medalja, drago nam je što cenite šta radimo za Srbiju. Ovo nam daje energiju i dodatni motiv da nastavimo da radimo", rekao Teodosić.

Predsednik KSS Dragan Đilas zahvalio je Vladi Srbije na podršci, posebno zbog želje da Beograd bude domaćin kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre.

"Teško je naći sredstva, predsednik Vlade je obećao da će nastojati da obezbedi novac kako bi se kandidovali za domaćina kvalidikacionog turnira. Učinićemo sve da momcima omogućimo da se za Igre u Riju bore u svojoj zemlji", zaključio je Đilas.

Komentari / 0

Ostavite komentar