Божинов: Сви заједно, нема пљувања!

Нападач Партизана, Валери Божинов се расписао на свом Инстаграм профилу. Његова порука је порука заједништва. "После БАТЕ-а нешто се покварило, али породицо моја, ујединимо се! Бићемо прваци!".

Фудбал 22.09.2015 | 09:20
Божинов: Сви заједно, нема пљувања!

Фудбалери Партизана никако да пронађу себе у првенству. Три пораза, од којих највише боли онај у "вечитом дербију", а онда и реми са нишким Радничким у Хумској, прилично је разгневило навијаче српског шампиона.

Они малобројни су на трибинама исказали свој бес. Они многобројнији су преко интернета поручили свима да је доста и да неко треба да одговара. Ко је крив за оваква издања Партизана у првенству - о томе смо већ нашироко писали и не бисмо да се понављамо. Навијачи су са трибина рекли шта имају: "Управа напоље", "Кизо одлази".

Пред нову првенствену утакмицу, у среду против Рада (одложени меч 6. кола Суперлиге), нападач Партизана Валери Божинов послао је поруку свима посредством свог Инстаграм профила. Чињеница је да се бугарски нападач, који још није показао ни делић онога што би могло да се наслути из његове биографије, сјајно уклопио у ову средину и да "осећа" клуб и навијаче.

Он је стога позвао саиграче, управу, стручни штаб и навијаче на јединство, и стао је у одбрану тренера Милинковића, уз поруку: "Бићемо прваци!".

"За мене је Партизан велика породица велике историје. А ко игра за овај дрес мора да зна да мора увек да да максимум, први ја са мојим друговима. Када ме је звао Партизан, тј. тренер и управа, нисам знао да је Партизан породица и религија. Знао сам ста Партизан мени може да да као човеку и играчу, да играмо Лигу шампиона. На несрећу, нисмо успели. Сви смо дали све од себе, тренер, управа, играчи и пре свега навијачи. Знам да је тиме клуб изгубио много новца који би решио многе проблеме, знам да је то губитак за све нас који смо, сви заједно, радили за велики циљ а то је Лига шампиона. Од кад смо испали од Бате Борисова, нешто се покварило, а то је грешка свих нас - мене, мојих саиграча, тренера и управе, јер нисмо више јаки као што смо били када нико није веровао да ћемо избацити Стеауу, нико није веровао да можемо, али погурани од 40.000 навијача смо успели и исписали нешто што смо желели. Сви који волимо Партизан морамо да будемо уједињени, нема бацања кривице", пише Божинов и наставља:

"Тренер је једна велика особа и један велики тренер. Ми као екипа смо добра екипа, имамо иза нас велику управу, имамо веру у Бога и изнад свега - наше велике навијаче, нашег 12. играча. У животу сам научио да када је породица уједињена увек остварује циљеве и стиже далеко. Бићемо прваци и играћемо добро у Европи. Чујем да прицају да је тренер проблем. Тренер није проблем. Он је велики човек и тренер и велики Партизановац, он обожава и живи за Партизан, уз њега сам док трпи све критике, јер ми треба заједно да смо Партизан. Партизан је религија! Не треба пљувати у тањир из којег једеш и тражити кривца. Кривица и заслуга је свих, и у добру и у злу. Ми треба и хоћемо увек да побеђујемо. Поштовање свима а пре свега мојој екипи, тренеру управи и навијачима".

Коментари / 0

Оставите коментар