Теодосић: Прерано смо били најбољи и ''полетјели''!

"По доласку у Лил као да смо изгубили и енергију и ритам", констатовао је капитен српских кошаркаша.

Кошарка 21.09.2015 | 20:40
Теодосић: Прерано смо били најбољи и ''полетјели''!

У Берлину су блистали, али у Лилу није све било као што смо желели. Српски кошаркаши враћају се са Еуробаскета као четвртопласирана репрезентација, пошто су у полуфиналу изгубили од Литваније, а у мечу за бронзу од Француске.

Иако нема разлога критиковати наше кошаркаше, они сами нису задовољни укупним учинком, јер су против Литванаца имали напад за победу.

Уочи повратка у Србију о томе је са новинарим говорио капитен Милош Теодосић.

"Првенство смо одиграли добро, али набоље игре пружили смо можда и прерано. По доласку у Лил као да смо изгубили и енергију и ритам", искрен је плеј "орлова".

"И поред не баш сјајне утакмице у полуфиналу имали смо напад за победу. Остаје жал... Додатни притисак била је улога фаворита, али то није разлог што смо лоше одиграли полуфинале. Сигурно су нас други озбиљније схватили, али ми нисмо пружили оно што је требало", додао је Теодосић.

Пласман на Олимпијске игре у Рију наредне године Србија ће покушати да избори кроз квалификације.

"Спремни смо и знамо шта нас чека. Доста тога ће зависити и од жреба, али има још годину дана до тад", није желео Тео много унапред да се бави том темом.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

НАЈБОЉИ СТЕ И ОВАКО

21.09.2015 18:42

ВИ СТЕ ЗА НАС НАЈБОЉИ И ОВАКО. НИКО СПАНИЈУ НИЈЕ РАЗМОНБТИРАО КАО ВИ И ТО ЈЕ РЕАЛАН ОДНОС. А КАД НЕЦЕ НЕЦЕ НИКОГА И РАЗУМИЈЕМО ТО. ДА СТЕ ЗИВИ И ЗДРАВИ СТО ГОДИНА ВИ СТЕ НАШ ПОНОС. И НЕК БОБИ ОЗДРАВИ ОНДА ЋЕТЕ БИТИ ЈОШ ПОНАЈБОЉИ.

ОДГОВОРИТЕ