Teodosić: Prerano smo bili najbolji i ''poletjeli''!

"Po dolasku u Lil kao da smo izgubili i energiju i ritam", konstatovao je kapiten srpskih košarkaša.

Košarka 21.09.2015 | 20:40
Teodosić: Prerano smo bili najbolji i ''poletjeli''!

U Berlinu su blistali, ali u Lilu nije sve bilo kao što smo želeli. Srpski košarkaši vraćaju se sa Eurobasketa kao četvrtoplasirana reprezentacija, pošto su u polufinalu izgubili od Litvanije, a u meču za bronzu od Francuske.

Iako nema razloga kritikovati naše košarkaše, oni sami nisu zadovoljni ukupnim učinkom, jer su protiv Litvanaca imali napad za pobedu.

Uoči povratka u Srbiju o tome je sa novinarim govorio kapiten Miloš Teodosić.

"Prvenstvo smo odigrali dobro, ali nabolje igre pružili smo možda i prerano. Po dolasku u Lil kao da smo izgubili i energiju i ritam", iskren je plej "orlova".

"I pored ne baš sjajne utakmice u polufinalu imali smo napad za pobedu. Ostaje žal... Dodatni pritisak bila je uloga favorita, ali to nije razlog što smo loše odigrali polufinale. Sigurno su nas drugi ozbiljnije shvatili, ali mi nismo pružili ono što je trebalo", dodao je Teodosić.

Plasman na Olimpijske igre u Riju naredne godine Srbija će pokušati da izbori kroz kvalifikacije.

"Spremni smo i znamo šta nas čeka. Dosta toga će zavisiti i od žreba, ali ima još godinu dana do tad", nije želeo Teo mnogo unapred da se bavi tom temom.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

NAJBOLJI STE I OVAKO

21.09.2015 18:42

VI STE ZA NAS NAJBOLJI I OVAKO. NIKO SPANIJU NIJE RAZMONBTIRAO KAO VI I TO JE REALAN ODNOS. A KAD NECE NECE NIKOGA I RAZUMIJEMO TO. DA STE ZIVI I ZDRAVI STO GODINA VI STE NAŠ PONOS. I NEK BOBI OZDRAVI ONDA ĆETE BITI JOŠ PONAJBOLJI.

ODGOVORITE