Видео: Морено, па да ли си ти нормалан, човјече?!

Фудбалер ПСВ Ајндховена после лома ноге Луку Шоу и на мечу холандског првенства направио фаул за затвор!

Фудбал 21.09.2015 | 19:00
Видео: Морено, па да ли си ти нормалан, човјече?!

Свима је још у свежем сећању меч првог кола Лиге шампиона између Манчестер јунајтеда и ПСВ Ајндховена на којем је Лук Шо задобио тежак двоструки прелом потколенице, а играч који је управо изазвао инцидент наставља са стартовима за затвор.

Ектор Морено се силно покајао и извињавао због грубог потеза и лома ноге Шоу, али очигледно из тог инцидента није ништа научио.

Наиме, исти играч је на мечу холандског шампионата против Хераклеса опет направио жесток фаул.

Он је у борби за лопту опет жестоко стартовао директно целом копачком на ногу противничког фудбалера Усама Танана, након чега је овај са болном гримасом остао да се превија на трави.

Морено није кажњен после тог жестоког фаула, док је Танан после указане прве помоћи успео да напусти терен без помоћи носила. Њега су двојица чланова лекарске екипе практично изнела док је он храмао и избегавао да се ослони на повређену леву ногу.

"Заиста мислим да је Морено направио нечувен фаул. Закаснио је са акцијом и стартовао је непромишљено. И то након што је недавно поломио ногу Шоу. Сматрам да је судија морао да му покаже картон", изајвио је Танан.

За Хераклес би дужа пауза Танана представљала озбиљан проблем, будући да је он тренутно међу водећим стрелцима лиге са пет погодака и један од најзаслужнијих што његов клуб заузима друго место на табели холандског шампионата. Једино су Велдвијк из Цволеа, Ел Гази из Ајакса и Де Јонг из ПСВ Ајндховена успели ове сезоне да упишу више погодака од њега - по шест.

Морено је као и када је тешко повредио Шоа, који је одмах након меча хитно оперисан и највероватније ће пропустити целу сезону, само ширио руке и слегао раменима... Па, човече, када ћеш се научити памети?

Коментари / 0

Оставите коментар