Video: Moreno, pa da li si ti normalan, čovječe?!

Fudbaler PSV Ajndhovena posle loma noge Luku Šou i na meču holandskog prvenstva napravio faul za zatvor!

Fudbal 21.09.2015 | 19:00
Video: Moreno, pa da li si ti normalan, čovječe?!

Svima je još u svežem sećanju meč prvog kola Lige šampiona između Mančester junajteda i PSV Ajndhovena na kojem je Luk Šo zadobio težak dvostruki prelom potkolenice, a igrač koji je upravo izazvao incident nastavlja sa startovima za zatvor.

Ektor Moreno se silno pokajao i izvinjavao zbog grubog poteza i loma noge Šou, ali očigledno iz tog incidenta nije ništa naučio.

Naime, isti igrač je na meču holandskog šampionata protiv Heraklesa opet napravio žestok faul.

On je u borbi za loptu opet žestoko startovao direktno celom kopačkom na nogu protivničkog fudbalera Usama Tanana, nakon čega je ovaj sa bolnom grimasom ostao da se previja na travi.

Moreno nije kažnjen posle tog žestokog faula, dok je Tanan posle ukazane prve pomoći uspeo da napusti teren bez pomoći nosila. Njega su dvojica članova lekarske ekipe praktično iznela dok je on hramao i izbegavao da se osloni na povređenu levu nogu.

"Zaista mislim da je Moreno napravio nečuven faul. Zakasnio je sa akcijom i startovao je nepromišljeno. I to nakon što je nedavno polomio nogu Šou. Smatram da je sudija morao da mu pokaže karton", izajvio je Tanan.

Za Herakles bi duža pauza Tanana predstavljala ozbiljan problem, budući da je on trenutno među vodećim strelcima lige sa pet pogodaka i jedan od najzaslužnijih što njegov klub zauzima drugo mesto na tabeli holandskog šampionata. Jedino su Veldvijk iz Cvolea, El Gazi iz Ajaksa i De Jong iz PSV Ajndhovena uspeli ove sezone da upišu više pogodaka od njega - po šest.

Moreno je kao i kada je teško povredio Šoa, koji je odmah nakon meča hitno operisan i najverovatnije će propustiti celu sezonu, samo širio ruke i slegao ramenima... Pa, čoveče, kada ćeš se naučiti pameti?

Komentari / 0

Ostavite komentar