Богдан: Заборавићемо ово ако успијемо у Рију!

Бек "орлова" јако поносан на екипу због урађеног на Еуробаскету. "Све је ишло како треба до те Литваније..."

Кошарка 21.09.2015 | 16:40
Богдан: Заборавићемо ово ако успијемо у Рију!

Нова борба за бронзу на великим такмичењима и нови пораз.

И даље утучени због полуфиналног неуспеха, репрезентативци Србије нису ни у недељу успели да заиграју против Француске као што умеју. На пример, као што су играли у Берлину, у утакмицама групне фазе.

У чему је био проблем?

"Немам и не знам јасан разлог...", рекао је Богдан Богдановић новинарима после пораза од Француске.

Бек Србије вратио се на полуфинални меч и оценио да је он потпуно избацио наш тим из колосека.

"Све је ишло како треба до те Литваније, због које нисмо спавали две ноћи. Не могу да опишем речима колико је било тешко. Све је било супер до полуфинала и за време полуфинала, али после те утакмице... Мислим, и даље смо одлични пријатељи, одлична је атмосфера у свлачионици, али нисмо успели да остваримо главни циљ и узмемо медаљу за нашу част", тешко је налазио речи Богдан.

Без обзира на неуспен, јасно је поручио:

"Поносан сам јако на саиграче. Никад није била боља атмосфера у екипи, ето десило се ово на крају, сигурно нисмо тако хтели, хтели смо да одемо са медаљом, али било је изузетно тешко играти против Француза на њиховом терену. Честитао бих екипи, саиграчима, на великом резултату, али нисмо дошли до медаље".

Наредног лета, "орлови" ће имати прве важне обавезе значајно раније, већ у јулу, када их очекује квалификациони турнир за Олимпијске игре.

"Ако се избори тај Рио и ако се тамо направи резултат, онда ће се и ово брже заборавити. Свакако да ће и нама бити лакше у том случају", додао је Богдан пре одласка у свлачионицу.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

саса

21.09.2015 18:40

Немате ви ту психицку стабилност као сто је имала екипа коју је водио Дусан Ивковиц.Погресан састав на Е.П.

ОДГОВОРИТЕ