Bogdan: Zaboravićemo ovo ako uspijemo u Riju!

Bek "orlova" jako ponosan na ekipu zbog urađenog na Eurobasketu. "Sve je išlo kako treba do te Litvanije..."

Košarka 21.09.2015 | 16:40
Bogdan: Zaboravićemo ovo ako uspijemo u Riju!

Nova borba za bronzu na velikim takmičenjima i novi poraz.

I dalje utučeni zbog polufinalnog neuspeha, reprezentativci Srbije nisu ni u nedelju uspeli da zaigraju protiv Francuske kao što umeju. Na primer, kao što su igrali u Berlinu, u utakmicama grupne faze.

U čemu je bio problem?

"Nemam i ne znam jasan razlog...", rekao je Bogdan Bogdanović novinarima posle poraza od Francuske.

Bek Srbije vratio se na polufinalni meč i ocenio da je on potpuno izbacio naš tim iz koloseka.

"Sve je išlo kako treba do te Litvanije, zbog koje nismo spavali dve noći. Ne mogu da opišem rečima koliko je bilo teško. Sve je bilo super do polufinala i za vreme polufinala, ali posle te utakmice... Mislim, i dalje smo odlični prijatelji, odlična je atmosfera u svlačionici, ali nismo uspeli da ostvarimo glavni cilj i uzmemo medalju za našu čast", teško je nalazio reči Bogdan.

Bez obzira na neuspen, jasno je poručio:

"Ponosan sam jako na saigrače. Nikad nije bila bolja atmosfera u ekipi, eto desilo se ovo na kraju, sigurno nismo tako hteli, hteli smo da odemo sa medaljom, ali bilo je izuzetno teško igrati protiv Francuza na njihovom terenu. Čestitao bih ekipi, saigračima, na velikom rezultatu, ali nismo došli do medalje".

Narednog leta, "orlovi" će imati prve važne obaveze značajno ranije, već u julu, kada ih očekuje kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.

"Ako se izbori taj Rio i ako se tamo napravi rezultat, onda će se i ovo brže zaboraviti. Svakako da će i nama biti lakše u tom slučaju", dodao je Bogdan pre odlaska u svlačionicu.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

sasa

21.09.2015 18:40

Nemate vi tu psihicku stabilnost kao sto je imala ekipa koju je vodio Dusan Ivkovic.Pogresan sastav na E.P.

ODGOVORITE