Крвнички тукли трудницу, па напали полицајце

Нишлија Н.С. (26) ухапшен је због насилничког понашања и напада на службено лице у вршењу службене дужности док се његов брат Н.С. (21) са пребивалиштем у околини Алексинца сумњичи само за насилничко понашање.

Србија 21.09.2015 | 13:29
Крвнички тукли трудницу, па напали полицајце

Како је саопштила нишка полиција, браћа се се синоћ око 23 сата најпре међусобно потукла а затим су напали групу људи међу којима је била и једна трудница.

Приликом полицијске интервенције двадесетшесогодишњи брат је напао једног полицијског службеника.

Њих двојица су били гости на свадбеном весељу у једном угоститељском објекту у Нишу. Обојица су се напили, изашли испред кафане и почели да се туку.

Након тога пришли су возилу “БМW“ револтирани што им је возач аутомобила казао да се смире. Питали су га због чега се меша и запретили му да ће га тући. Затим су га извукли из возила и ударали га док није изгубио свест.

Док је старији брат разбијао унутрашњост возила, млађи је извукао жену у поодмаклој фази трудноће која је била на месту сувозача и задао јој неколико удараца песницом у стомак а затим је и ошамарио.

Онда су се окомили на двоје путника који су били на задњем седишту возила.

Старији брат је ударао човека и шутирао га, а када је његова супруга почела да дозива у помоћ млађи брат је ударио у главу – кажу наши извори из истраге.

Када је полицијска патрола позвала браћу да се смире и уђу у полицијско возило старији брат је почео да вређа полицијске службенике а једном од њих је поцепао кошуљу.

Хитна помоћ је збринула повређене, установљено је да су задобили лаке телесне повреде а гинеколошким прегледом је утврђено да теже повреде није задобила ни трудница.

Обојици насилника је одређено задржавање до 48 сати након чега ће са кривичном пријавом бити приведени надлежном тужилаштву.

Извор: телеграф.рс

 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

СССС

21.09.2015 11:34

ОБЕ РУКЕ НА ПАЊ ОБОЈИЦИ!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

21.09.2015 11:48

Додао би и м..а али то немају јер зене туку. Обичне јајаре

Name

xx

21.09.2015 12:25

Само голи оток поново вратит у функцију све тамо слати

ОДГОВОРИТЕ
Name

О

21.09.2015 14:06

Одсјеците му ту руку са којом је тукао трудницу, за примјер осталима

ОДГОВОРИТЕ
Name

сноуден

21.09.2015 14:51

Судство у к....у.Сто година робије за овакве идиоте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овлаштења

21.09.2015 15:17

Ма, хало, дајте више овлаштења полицији као некада или одосмо сви у пм. Они су могли дивљати докле су хтјели, а он га моли да се смири. Ма, пендреком по тинтари и говедо се смири.

ОДГОВОРИТЕ