Krvnički tukli trudnicu, pa napali policajce

Nišlija N.S. (26) uhapšen je zbog nasilničkog ponašanja i napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti dok se njegov brat N.S. (21) sa prebivalištem u okolini Aleksinca sumnjiči samo za nasilničko ponašanje.

Srbija 21.09.2015 | 13:29
Krvnički tukli trudnicu, pa napali policajce

Kako je saopštila niška policija, braća se se sinoć oko 23 sata najpre međusobno potukla a zatim su napali grupu ljudi među kojima je bila i jedna trudnica.

Prilikom policijske intervencije dvadesetšesogodišnji brat je napao jednog policijskog službenika.

Njih dvojica su bili gosti na svadbenom veselju u jednom ugostiteljskom objektu u Nišu. Obojica su se napili, izašli ispred kafane i počeli da se tuku.

Nakon toga prišli su vozilu “BMW“ revoltirani što im je vozač automobila kazao da se smire. Pitali su ga zbog čega se meša i zapretili mu da će ga tući. Zatim su ga izvukli iz vozila i udarali ga dok nije izgubio svest.

Dok je stariji brat razbijao unutrašnjost vozila, mlađi je izvukao ženu u poodmakloj fazi trudnoće koja je bila na mestu suvozača i zadao joj nekoliko udaraca pesnicom u stomak a zatim je i ošamario.

Onda su se okomili na dvoje putnika koji su bili na zadnjem sedištu vozila.

Stariji brat je udarao čoveka i šutirao ga, a kada je njegova supruga počela da doziva u pomoć mlađi brat je udario u glavu – kažu naši izvori iz istrage.

Kada je policijska patrola pozvala braću da se smire i uđu u policijsko vozilo stariji brat je počeo da vređa policijske službenike a jednom od njih je pocepao košulju.

Hitna pomoć je zbrinula povređene, ustanovljeno je da su zadobili lake telesne povrede a ginekološkim pregledom je utvrđeno da teže povrede nije zadobila ni trudnica.

Obojici nasilnika je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Izvor: telegraf.rs

 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

SSSS

21.09.2015 11:34

OBE RUKE NA PANJ OBOJICI!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

bl

21.09.2015 11:48

Dodao bi i m..a ali to nemaju jer zene tuku. Obične jajare

Name

xx

21.09.2015 12:25

Samo goli otok ponovo vratit u funkciju sve tamo slati

ODGOVORITE
Name

O

21.09.2015 14:06

Odsjecite mu tu ruku sa kojom je tukao trudnicu, za primjer ostalima

ODGOVORITE
Name

snouden

21.09.2015 14:51

Sudstvo u k....u.Sto godina robije za ovakve idiote.

ODGOVORITE
Name

Ovlaštenja

21.09.2015 15:17

Ma, halo, dajte više ovlaštenja policiji kao nekada ili odosmo svi u pm. Oni su mogli divljati dokle su htjeli, a on ga moli da se smiri. Ma, pendrekom po tintari i govedo se smiri.

ODGOVORITE