Милинковић неће да прича о оставци!

Тренер фудбалера Партизана Зоран Милинковић рекао је после ремија 0:0 са нишким Радничким у 10. колу Суперлиге да разуме звиждуке са трибина у Хумској, али није хтео да прича о оставци.

Фудбал 21.09.2015 | 15:00
Милинковић неће да прича о оставци!

Црно-бели су после победе над АЗ Алкмаром (3:2) на старту Лиге Европе разочарали на свом терену и сада заостају 10 бодова за водећом Црвеном звездом, уз меч мање.

"Реми је неуспех за Партизан и јасно је да су навијачи разочарани. Разлика у односу на Звезду је убедљива, имају лепу предност, али има још много да се игра, па шансе постоје. Недостајао је гол за бољи утисак и три бода, али идемо даље", рекао је Милинковић за телевизију "Арена спорт".

Тренер Партизана није хтео да одговори на питање "да ли ће поднети оставку", али је објаснио промене направљене у односу на утакмицу са Алкмаром.

"Бабовић осећа последице температуре и вируса, и зато није био у саставу, док сам Вулићевића хтео да освежим и одморим. Трећа промена је била Божинов уместо Шапоњића, дакле нисам много мењао, али се то очигледно осетило", додао је Милинковић.

Коментари / 0

Оставите коментар