Milinković neće da priča o ostavci!

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je posle remija 0:0 sa niškim Radničkim u 10. kolu Superlige da razume zvižduke sa tribina u Humskoj, ali nije hteo da priča o ostavci.

Fudbal 21.09.2015 | 15:00
Milinković neće da priča o ostavci!

Crno-beli su posle pobede nad AZ Alkmarom (3:2) na startu Lige Evrope razočarali na svom terenu i sada zaostaju 10 bodova za vodećom Crvenom zvezdom, uz meč manje.

"Remi je neuspeh za Partizan i jasno je da su navijači razočarani. Razlika u odnosu na Zvezdu je ubedljiva, imaju lepu prednost, ali ima još mnogo da se igra, pa šanse postoje. Nedostajao je gol za bolji utisak i tri boda, ali idemo dalje", rekao je Milinković za televiziju "Arena sport".

Trener Partizana nije hteo da odgovori na pitanje "da li će podneti ostavku", ali je objasnio promene napravljene u odnosu na utakmicu sa Alkmarom.

"Babović oseća posledice temperature i virusa, i zato nije bio u sastavu, dok sam Vulićevića hteo da osvežim i odmorim. Treća promena je bila Božinov umesto Šaponjića, dakle nisam mnogo menjao, ali se to očigledno osetilo", dodao je Milinković.

Komentari / 0

Ostavite komentar