Протест вјерника против Параде поноса

Група од око 70 људи, предвођена свештеним лицима креће се трасом којом је прошао Прајд. Свештеници каде улице и просипају свету водицу.

Србија 20.09.2015 | 14:19
Протест вјерника против Параде поноса

Група која се креће трасом Прајда окупила се нешто раније испред цркве Светог Марка у Београду, како би протестовали због одржавања параде поноса. У тренутку када су се учесници Прајда приближили месту где је ова група стајала, свештена лица су почела да каде центар града.

- Прошле године смо имали поплаве. Пре тога нас је снег завејао. Сада имамо суше. То нам је казна од Господа јер смо пустили содомисте да нам парадирају - рекла је игуманија Евросимија Николић из манастира Нови Сјеник.

Како кажу учесници скупа, окупили су се у знак протеста против мењања традиционалних вредности.

- Хоће мањина да нас кињи, да нам децу узимају, да нас уче шта треба да радимо. Смрди и сам ваздух, морамо да га окадимо и да освештамо улице од овога накота који је усмрдео овај наш дивни град - говорили су попови док је Прајд пролазио поред њих.

Свештеници су истакли плакате са ликом Исуса Христа а пролазницима деле летке потписане са „Српска истинска православна црква“.

„Грађани и грађанке содоме, ви и ваша содомска револуција у Србији нисте добродошли“ пише на лецима које деле.



- Ово је спонтан скуп. Нећемо вршити никакво насиље, и немамо ништа против њих, али смо против параде коју одржавају - рекао је монах Антоније репортеру "Блица".

(Блиц)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

борац

20.09.2015 13:11

Да ли се у близој околини налазио и Кацавенда ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ако

20.09.2015 14:41

Ако сте педери и сл.нека сте,али засто то промовисете!

Name

МАРКО5

20.09.2015 14:05

Ста се десило па Додик није увелицао параду,зао ми је сто га није било у друству познатих...

ОДГОВОРИТЕ
Name

НОВО

20.09.2015 14:52

НИШТА ВИ КОЈИ СТЕ ПРОТИВ ГЕЈ ПАРАДЕ, НИСТЕ БОЉИ ОД ЊИХ, ОНИ СУ БОЛЕСНИ ПА ИХ НЕКАКО И РАЗУМЕМ, АЛИ МЕЂУ ВАМА ИМА ВИШЕ НЕЧАСНИХ НЕГО КОД ЊИХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свештеник Михаило Микић

20.09.2015 14:59

Казна Божија због напуштања пута Светог Саве који Србе води у живот вјечни, због напуштања хришћанског пута Светих Богоотаца наших, због напуштања пута утврђеним Законима Живота на псеудихришћанску Србију и њезине грађане тек стиже. До садашња страдања грађана Србије биле су само опомене Свемогућег Бога Творца да се покајемо за грехе своје. Казна тек долази када синови Србије промените свијести у име ДЕМОНократије, лажне толеранције и људски права почну кући да доводе зетове умјесто снајки а кћери снајке умјесто мужева. Присјешће многима тада геј парада срама, али кајање ће касно доћи, са тог пута у пакао повратка нема знајте. То је хула на Духа Светог која се неће опростити "људима" ни овог ни оног свијета, јер тјелесне су наша храм Духа Светог која се не смију содомијом обесвећивати и скрнавити. Нажалост,због времена у коме живимо, У коме ђаво преко слуга својих содомија преставља као "људске вредности" а не смртни грех за многу нашу дјецу већ је сада касно. После смртног посрнућа Србије на крају ће наступити због содомије СМАК СВИЈЕТА и пропаст људске цивилизације која ће нестати Законом Живота због свога страшног греха СОДОМИЈЕ као што су нестале и многе друге цивилизације у нашој ближњи и даљој прошлости, или ће Господ огњем са неба једноставно да спржи земљу као што је спржио и уништио Содом и Гомор чији остаци и сада сведоче шта чека оне народе који не живе по Закону Божјем. Чека их уништење и смрт праведним немилосрдним Законом Живота. Зато подржавамо и поздрављамо паради за живот Србије, шетњу обесправљених родитеља која схватају опасност за свију дјецу коју са собом доносе параде срама. Поздрављамо одлуку СРБски православних свештеника да мирисни тамјаном окаде улице Београда куда је прошла геј парада и тако отерају срам нечастивог и поврате живот Београду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Константин

20.09.2015 15:57

У право вријеме, на правом мјесту и прави потез. Сотону треба што прије протјерати да не остане у Београду. Нека иде одакле је и дошла. Сачувај Боже и спаси нормалан народ у Београду и Србији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

21.09.2015 22:52

Једино су требали освештати читаву цистерну да се спере све иза ових ...