Protest vjernika protiv Parade ponosa

Grupa od oko 70 ljudi, predvođena sveštenim licima kreće se trasom kojom je prošao Prajd. Sveštenici kade ulice i prosipaju svetu vodicu.

Srbija 20.09.2015 | 14:19
Protest vjernika protiv Parade ponosa

Grupa koja se kreće trasom Prajda okupila se nešto ranije ispred crkve Svetog Marka u Beogradu, kako bi protestovali zbog održavanja parade ponosa. U trenutku kada su se učesnici Prajda približili mestu gde je ova grupa stajala, sveštena lica su počela da kade centar grada.

- Prošle godine smo imali poplave. Pre toga nas je sneg zavejao. Sada imamo suše. To nam je kazna od Gospoda jer smo pustili sodomiste da nam paradiraju - rekla je igumanija Evrosimija Nikolić iz manastira Novi Sjenik.

Kako kažu učesnici skupa, okupili su se u znak protesta protiv menjanja tradicionalnih vrednosti.

- Hoće manjina da nas kinji, da nam decu uzimaju, da nas uče šta treba da radimo. Smrdi i sam vazduh, moramo da ga okadimo i da osveštamo ulice od ovoga nakota koji je usmrdeo ovaj naš divni grad - govorili su popovi dok je Prajd prolazio pored njih.

Sveštenici su istakli plakate sa likom Isusa Hrista a prolaznicima dele letke potpisane sa „Srpska istinska pravoslavna crkva“.

„Građani i građanke sodome, vi i vaša sodomska revolucija u Srbiji niste dobrodošli“ piše na lecima koje dele.



- Ovo je spontan skup. Nećemo vršiti nikakvo nasilje, i nemamo ništa protiv njih, ali smo protiv parade koju održavaju - rekao je monah Antonije reporteru "Blica".

(Blic)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

borac

20.09.2015 13:11

Da li se u blizoj okolini nalazio i Kacavenda ?

ODGOVORITE
Name

ako

20.09.2015 14:41

Ako ste pederi i sl.neka ste,ali zasto to promovisete!

Name

MARKO5

20.09.2015 14:05

Sta se desilo pa Dodik nije uvelicao paradu,zao mi je sto ga nije bilo u drustvu poznatih...

ODGOVORITE
Name

NOVO

20.09.2015 14:52

NIŠTA VI KOJI STE PROTIV GEJ PARADE, NISTE BOLJI OD NJIH, ONI SU BOLESNI PA IH NEKAKO I RAZUMEM, ALI MEĐU VAMA IMA VIŠE NEČASNIH NEGO KOD NJIH

ODGOVORITE
Name

Свештеник Михаило Микић

20.09.2015 14:59

Казна Божија због напуштања пута Светог Саве који Србе води у живот вјечни, због напуштања хришћанског пута Светих Богоотаца наших, због напуштања пута утврђеним Законима Живота на псеудихришћанску Србију и њезине грађане тек стиже. До садашња страдања грађана Србије биле су само опомене Свемогућег Бога Творца да се покајемо за грехе своје. Казна тек долази када синови Србије промените свијести у име ДЕМОНократије, лажне толеранције и људски права почну кући да доводе зетове умјесто снајки а кћери снајке умјесто мужева. Присјешће многима тада геј парада срама, али кајање ће касно доћи, са тог пута у пакао повратка нема знајте. То је хула на Духа Светог која се неће опростити "људима" ни овог ни оног свијета, јер тјелесне су наша храм Духа Светог која се не смију содомијом обесвећивати и скрнавити. Нажалост,због времена у коме живимо, У коме ђаво преко слуга својих содомија преставља као "људске вредности" а не смртни грех за многу нашу дјецу већ је сада касно. После смртног посрнућа Србије на крају ће наступити због содомије СМАК СВИЈЕТА и пропаст људске цивилизације која ће нестати Законом Живота због свога страшног греха СОДОМИЈЕ као што су нестале и многе друге цивилизације у нашој ближњи и даљој прошлости, или ће Господ огњем са неба једноставно да спржи земљу као што је спржио и уништио Содом и Гомор чији остаци и сада сведоче шта чека оне народе који не живе по Закону Божјем. Чека их уништење и смрт праведним немилосрдним Законом Живота. Зато подржавамо и поздрављамо паради за живот Србије, шетњу обесправљених родитеља која схватају опасност за свију дјецу коју са собом доносе параде срама. Поздрављамо одлуку СРБски православних свештеника да мирисни тамјаном окаде улице Београда куда је прошла геј парада и тако отерају срам нечастивог и поврате живот Београду.

ODGOVORITE
Name

Konstantin

20.09.2015 15:57

U pravo vrijeme, na pravom mjestu i pravi potez. Sotonu treba što prije protjerati da ne ostane u Beogradu. Neka ide odakle je i došla. Sačuvaj Bože i spasi normalan narod u Beogradu i Srbiji.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

21.09.2015 22:52

Jedino su trebali osveštati čitavu cisternu da se spere sve iza ovih ...