Литванка и Шпанац "привремено разведени" због финала!

Кад се суоче љубав и кошарка...Ако сте Шпанац и ожењени сте Литванком, онда на финале Еуробаскета гледате као и на мали тест брака. У таквој ситуацији је Марио Мартинез, момак који је заволео кошарку и литванску девојку Асту, али и Србију, у којој би волео да живи.

Кошарка 20.09.2015 | 18:40
Литванка и Шпанац "привремено разведени" због финала!

Марио је Мадриђанин, током боравка у Београду стекао је пријатеље, па је захваљујући њима за "Блиц" открио у каквој се ситуацији нашао после полуфиналних мечева. У шали, на Фејсбуку је променио статус у "привремено разведен".

"Кошарку сам играо од своје 12. до 20. године, одушевљава ме као спорт. А онда сам се оженио Литванком, а у Литванији кошарка није спорт, већ религија", каже Марио, који је био у дилеми за кога да навија током нашег полуфиналног меча.

"Ако у финалу победи Литванија, свакако бих више волео да је у полуфиналу победила Србија. Ако победи Шпанија, вероватно ће ми то бити један од најлепших дана у животу. А морам да будем оптимиста, победићемо", каже Марио.

Љубав свог живота упознао је у једном винском бару у Виљнусу током боравка у Литванији у оквиру програма размене студената а касније се заљубио и у Србију.

"Био сам само у Београду и могу да кажем да је један од најживахнијих градова које сам посетио. Веома добар амбијент, људи су веома љубазни и отворени, воле да се забављају, а храна је одлична. Несумњиво је то град у коме бих волео да живим", каже Марио, који обожава и тенис.

"Једна од ствари које ми се веома допадају у вези са Србијом јесте страст српског народа према спорту уопште. Ако морам да издвојим неког спортисту, онда је одговор у овом тренутку очигледан: Новак Ђоковић. Новак је прави ас којег је уживање гледати и на терену и ван њега. Велики је човек и за коју годину постаће најбољи тенисер у историји спорта. У свету кошарке можда бих издвојио Пеђу Стојаковића јер је један од најбољих кошгетера свих времена, а ту су Владе Дивац и Саша Ђорђевић који је један од најбољих европских плејмејкера свих времена, сада је један од најбољих тренера", додао је Мартинез.

Коментари / 0

Оставите коментар