ПЛ БиХ: Борац срушио лидера Зрињског!

Бањалучки Борац је дочекао у суботу увече непоражени Зрињски, који није примио ниједан гол ове сезоне. Не само да су "племићи" из Мостара вадили лопту из мреже већ су остали без бода на Градском стадиону 2:1 (1:0).

Фудбал 20.09.2015 | 11:40
ПЛ БиХ: Борац срушио лидера Зрињског!

Лидер Премијер лиге Босне и Херцеговине дошао је у Бањалуку на дерби деветог кола као непоражени тим који није капитулирао ниједном у осам претходних првенствених утакмица.

Голман Горан Карачић вјероватно се потајно надао рушењу рекорда некадашњег чувара мреже Жељезничара Аднана Гуше (1.180 минута без примљеног поготка), али је већ у 23. минуту морао да вади лопту из мреже.

Стријелац је био понајбољи фудбалер утакмице Угљеша Радиновић, који је фантастичним волеј ударцем довео Борац у вођство! На 2:0 повисио је Тони Јовић у 68. минуту послије сјајног контранапада и тиме је паркитчно "преломио" утакмицу.

Међутим, тренер гостију Винко Мариновић се није предавао и послије смањења резултата у 81. минуту за које се постарао "резервиста" Вучина Шћепановић, "племићи" су јурнули по изједначење, али је одбрана Борца успјела да сачува вођство за трећу овосезонску побједу!

С друге стране, Мостарцима је ово био први неуспјех у текућем шампионату.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ПРИНЦ

20.09.2015 10:29

Буши хахаха, руши хахаха...

ОДГОВОРИТЕ