PL BiH: Borac srušio lidera Zrinjskog!

Banjalučki Borac je dočekao u subotu uveče neporaženi Zrinjski, koji nije primio nijedan gol ove sezone. Ne samo da su "plemići" iz Mostara vadili loptu iz mreže već su ostali bez boda na Gradskom stadionu 2:1 (1:0).

Fudbal 20.09.2015 | 11:40
PL BiH: Borac srušio lidera Zrinjskog!

Lider Premijer lige Bosne i Hercegovine došao je u Banjaluku na derbi devetog kola kao neporaženi tim koji nije kapitulirao nijednom u osam prethodnih prvenstvenih utakmica.

Golman Goran Karačić vjerovatno se potajno nadao rušenju rekorda nekadašnjeg čuvara mreže Željezničara Adnana Guše (1.180 minuta bez primljenog pogotka), ali je već u 23. minutu morao da vadi loptu iz mreže.

Strijelac je bio ponajbolji fudbaler utakmice Uglješa Radinović, koji je fantastičnim volej udarcem doveo Borac u vođstvo! Na 2:0 povisio je Toni Jović u 68. minutu poslije sjajnog kontranapada i time je parkitčno "prelomio" utakmicu.

Međutim, trener gostiju Vinko Marinović se nije predavao i poslije smanjenja rezultata u 81. minutu za koje se postarao "rezervista" Vučina Šćepanović, "plemići" su jurnuli po izjednačenje, ali je odbrana Borca uspjela da sačuva vođstvo za treću ovosezonsku pobjedu!

S druge strane, Mostarcima je ovo bio prvi neuspjeh u tekućem šampionatu.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ПРИНЦ

20.09.2015 10:29

Буши хахаха, руши хахаха...

ODGOVORITE