Тончев неће на чело Звезде због навијача и Човића?!

Доскорашњи потпредседник Црвене Звезде Ивица Тончев одустао је од кандидатуре за председника тог фудбалског клуба, о чему је јавност обавестио писмом.

Фудбал 20.09.2015 | 15:00
Тончев неће на чело Звезде због навијача и Човића?!

“Најновији догађаји у мом вољеном клубу, а пре свега спрега дела навијача и Небојше Човића, као и кршење статута Црвене Звезде и прављење лакрдије од најављених избора натерали су ме да одустанем од кандидатуре за председника фудбалског клуба Црвена Звезда”, навео је Тончев.

Тончев, који је важио за најозбиљнијег кандидата за председника клуба из Љутице Богдана, поручио је да неће да буде нечији алиби и да даје легитимитет нечему што није легитимно.

“То не могу нити хоћу. Звезду волим и спреман сам све да јој дам. Бићу јој као и до сада увек на располагању, и то без учествовања у изборним фарсама”, нагласио је Тончев.

Према његовим речима, у Звезди ни до сада није био због било какве користи већ зато што јесте и што ће увек остати Звездаш.

“Данас је управо то опредељење разлог за повлачење кандидатуре. Сутра оно ће бити разлог за мој поновни ангажман. До тада напред Звездо”, поручио је Тончев.

Коментари / 0

Оставите коментар